24 de maig 2012

ACTUALITAT BASE CP VILAFRANCA

Font: Premsa CP Vilafranca

EL SÉNIOR B, AMB OPCIONS DE PUJAR A 1ª CATALANA

El Caixa Penedès Patí Vilafranca B, va acabar la seva lliga aquest dissabte 19 de maig, en un partit davant el 2n classificat, el Piera, el qual va derrotar per un contundent 8 a 1. El Vilafranca ha quedat classificat en 3ª posició del grup amb 69 punts, perdent només 3 partits i empatant-ne 3, de 28 jugats, només superats pel Noia B i pel Piera, i essent el millor tercer equip de 2ª Catalana de la territorial de Barcelona, ara el Patí resta a l’espera de la FECAPA per saber si pot pujar de categoria, i jugar la temporada vinent a 1ª Catalana.

ELIMINATS A LES ELIMINATÒRIES

Tant l’equip pre-benjamí com el júnior han caigut als quarts de final de les seves respectives copes (Copa Barcelona i Copa Federació), davant el Ripollet i el Vendrell.

Els pre-benjamins no han tingut opcions davant un Ripollet molt fort, que ha guanyat els dos partits per un clar 3 a 0, però tot hi així els jugadors del Patí han fet un gran paper arribant tant lluny, i només cal felicitar-los.

Per altra banda l’equip júnior, ha quedat eliminat pel Vendrell, on a l’anada dissabte es va empatar a 6 a Vilafranca i en la tornada d’avui al Vendrell s’ha perdut  per 4 a 2, tot fent un gran partit, on han influït les decisions arbitrals. Amb tot només cal congratular-nos de la gran temporada que ha fet l’equip júnior i a tots els seus jugadors, que han donat la cara en tot moment de la temporada, i que, de ben segur la temporada vinent lluitaran per fites més altes i importants.
.
RESULTATS DELS PARTITS DEL CAP DE SETMANA DEL 19 i 20 DE MAIG DE  2012


ESCOLA A: Festa del Penedès-Garraf
Masquefa, tot el matí
.
ESCOLA B:  Festa del Penedès-Garraf
Masquefa, tot el matí
.
PRE-BENJAMÍ: 2ª ELIMINATÒRIA DE LA COPA BARCELONA
C.P. Vilafranca 0 – C.H. Ripollet 3
C.H. Ripollet 3 – C.P. Vilafranca 0
.
JÚNIOR: 2ª ELIMINATÒRIA DE LA COPA FEDERACIÓ
C.P. Vilafranca 6 – C.E. Vendrell 6
C.E. Vendrell 4– C.P. Vilafranca 2
.
2ª CATALANA
C.P. Vilafranca 8– H.C. Piera 1
.
1ª NACIONAL ESPANYOLA:
C.P. Vilafranca 5 – C.E. Lleida 5