15 de maig 2012

EL BARÇA CAMPIÓ DE LA OK LLIGA 2011-12


EL BARÇA S’ADJUDICA EL CAMPIONAT A LA PRIMERA OPORTUNITAT

Aquest passat dilluns, el FC Barcelona s’ha proclamat matemàticament campió de la OK Lliga 2011-12 vèncer al CP Calafell per 7-4 en el Palau Blaugrana a manca de tres jornades pel final de la competició. Els blaugranes han reconquerit una corona que havien lluït durant 13 temporades consecutives abans de que l’any passat el Reus Deportiu s’alcés amb el títol.

El Barça ha sortit decidit a sentenciar el títol per la via ràpida i no s’ha deixat intimidar per un Calafell molt lluitador, arribant la descans amb un clar 4-1 favorable. En la segona part, els de Gaby Cairo han tingut el partit sempre sota control, i tot i la relaxació en el tram final que ha permès al Calafell acostar-se en el marcador, el resultat final no ha perillat mai pels barcelonistes, que d’aquesta manera han pogut celebrar el seu 24é títol de lliga davant de la seva afició.

Per part del Barça han marcat Álvarez, Borregán (2), Barroso, Gual, Torra i Reinaldo. I per part del Calafell, els 4 gols els ha fet Marc Coy.

El capità barcelonista Beto Borregán ha anunciat al final del partit la seva retirada quan acabi la temporada.

(En breu penjarem la crònica y les millors imatges del partit)

Ara el Barça podrà dirigir els seus esforços cap a guanyar el seu quart t´titol de la temporada en la Final 8 de la Lliga Europea que es celebrarà d’aquí dos caps de setmana a Lodi.  


1 comentari:

photojordi ha dit...

En aquest enllaç podeu veure el resum fotogràfic del FC Barcelona - CP Calafell amb la celebració del títol d' Ok Lliga!