OK LLIGA FEM 2011-12 (JORN. 21): CP VOLTREGÀ 1 IGUALADA HC 1

Font: Premsa Igualada HC

SEGUEIXEN INTRACTABLES

El IHC assoleix un resultat positiu a la pista del 1er. classificat

Enric Bernadas | Les noies de l'equip de l'Igualada Hoquei Club, es van tornar a mostrar intractables a la pista del primer classificat, que enguany encara no havia deixat escapar cap punt a casa. Amb un primer temps de domini altern i amb ocasions per ambdues parts, van ser les locals que per mitjà d’un penal al minut dos intentaven posar-se per davant, però la gran aturada de la Teresa, deixava les coses iguals. Al cap d’una estona i algunes ocasions més les d'Osona s’avançaven al marcador de la ma de Carla Giudicci, assolint batre la porteria igualadina en el minut quatre. La resta de la primera part va ser una exhibició de les dues porteres, amb grans aturades d'ambdues.

A la segona part el que va passar a dominar la situació va ser el Fontanellas y Martí IHC, que va tornar a desplegar el seu joc amb velocitat i força. Les ocasions igualadines es succeïen i en el minut onze, aprofitant-se d’un gran tret de l’Anna, la Raquel amb el moviment per desviar la bola amb l’estic va fregar-la amb la cuixa, enganyant així a la portera del Voltregà.

El partit l’hagués pogut guanyar o perdre qualsevol d’ambdós equips ja que tots van tenir ocasions per canviar el resultat. Les igualadines mateix disposaven d’una falta directe a manca de poc més de tres minuts, per això al final del partit els dos entrenadors coincidien en què l’empat reflectia la igualtat del partit i era el resultat més just.

Els propers partits seran: A Les Comes el diumenge dia 6 de maig a les 13:00 hores envers el C.H. Palau de Plegamans i posteriorment el dijous dia 10 a les 22:00 hores, també a Les Comes el partit aplaçat de la 22a jornada amb el P.H.C. Sant Cugat.