14 de juny 2012

ACTUALITAT BASE CE VENDRELL

Font: Premsa CE Vendrell

L’Aleví A del CE Vendrell es proclama campió del Torneig Enxaneta

El passat cap de setmana, 9 i 10 de juny, es va celebrar a Vilafranca la 31a edició del Torneig Enxaneta.

Dissabte, l'Aleví A del CE Vendrell va jugar el primer partit contra el Voltregà A, campió de Catalunya i d'Espanya i no va decebre. Va ser un partidàs amb poques oportunitats pels dos equips, però molt ben aprofitades pel Vendrell. El resultat final de 5 a 2 no deixa marge a especulacions. El Voltregà amb tot l’equip reforçat amb algun jugador d’altres equips no va poder amb el control en defensa del Vendrell i les oportunitats no desaprofitades.

El mateix dissabte, a la tarda, va jugar contra el Sant Josep B, sotscampió de Catalunya i d'Espanya. Pel joc d’aquest, equip amb quadre tancat al darrera, el partit es va fer més feixuc. A la primera part el Vendrell va controlar des del primer moment, com en el primer partit, i es va avançar en el marcador, però, quan només faltaven 3 segons per al descans, el Sant Josep B va empatar. Durant els primers 5 minuts de la segona part el Vendrell va tornar a avançar-se de nou per duplicat i el Sant Josep B, tot i haver canviar l’estratègia de defensa, no va poder.

Diumenge, amb els 6 punts de dissabte sumats i els resultats dels altres equips, el Vendrell només necessitava guanyar un dels dos partits que li mancaven, però tampoc va decebre i al matí ja era campió perquè va guanyar al Sant Ramon B per 3 a 1. Per la tarda quedava jugar amb el Sant Ramon A i també va finalitzar a favor del Vendrell per 2 a 5.

En resum, un molt bon torneig de l'Aleví A del CE Vendrell que, a part de jugar un bon hoquei, serveix per fer amistats i passar un cap de setmana de germanor entre jugadors, tècnics, delegats, pares i aficionats.

Per aquest nou èxit esportiu cal felicitar els entrenadors Oriol Nicolàs i Jordi Lluch; el delegat Miguel Casado, i els jugadors Jordi del Arco, Martí Zapater, Guillen Vilar, Iker Casado, Joan Lluís Mudarra, Ferran Montserrat i Dani Larraz.