28 de juny 2012

EL CP MALGRAT MUNTA UN EQUIP DE VETERANS-INICIACIÓ



L’hoquei patins està de moda. La seva pràctica està a l’alça, i no només entre els joves, sinó també entre un públic més entrat en anys. Prova d’això la trobem en el CP Malgrat, que ha creat un equip de veterans-iniciació, que no és més que un equip format per persones adultes que volen iniciar-se a la pràctica de l’hoquei sobre patins, sense tenir cap experiència prèvia.

La iniciativa ha tingut una ràpida i massiva resposta, ja que en pocs dies han pogut iniciar els primers entrenaments amb una quinzena de “valents” de diverses edats disposats a calçar-se per primera vegada uns patins i aprendre les tècniques d’aquest esport, alhora que passen una bona estona entre i caiguda i caiguda sobre els patins.

Aquesta no és la primera iniciativa d’aquest estil, ja que fa uns mesos el CH Arbúcies va posar en marxa una proposta molt semblant, i fora de les nostres fronteres també podem trobar l’exemple del CP Fuengirola, totes dues amb una excel·lent acollida que no ha trigat gaire en donar els seus fruits. La particularitat de l’equip del CP Malgrat és que la totalitat dels seus components comença des de zero.

Els veterans-iniciació del CP Malgrat en un dels seus primers entrenaments. (Foto: CP Malgrat)
Tots els interessats en aquesta proposta poden demanar informació adreçant-se al CP Malgrat:
  • tots els dimecres al poliesportiu:  Av/ Tarragona de Malgrat de 18:00 a 20:00h .
  • per telèfon: 610229709 i 607378307
  • via mail: info@cpmalgrat.com

Des d’A Kops d’Stick lloem iniciatives com aquesta, i volem transmetre al CP Malgrat tot el nostre suport i els millors desitjos d’èxit.