24 de juny 2012

ESPECIAL CAMPUS 2012


ARRENCA LA TEMPORADA DE CAMPUS 2012

Aquest diumenge 24 de juny es dona el tret de sortida a la temporada de campus d’estiu 2012 amb l’inicio de quasi la majoria dels campus i estades que es celebren a casa nostra.

En un any marcat per la crisi econòmica i que ha obligat a suspendre molts dels campus, els organitzadors dels que han decidit tirar endavant han tingut que enginyar-se-les  per oferir un producte atractiu a un preu raonable per les butxaques de les famílies, moltes de les quals també han tingut que fer un gran esforç per que els més menuts puguin passar uns dies perfeccionant la seva tècnica alhora que divertint-se en companyia d’altres nens. De ben segur que l’esforç d’organitzadors, famílies i nens i nenes haurà valgut la pena.

Anem a fer una repassada a com afronten el present curs els diferents campus que han confiat en A Kops d’Stick per promocionar-s’hi:

El FEDERAL SUMMER CAMP, que ha nascut enguany fruit de la fusió del Campus Gaby Cairo i de l’OK Campus, comptarà en aquesta primera edició amb un total de 50 nens i finalment es celebrarà en una sola seu, Vilafranca del Penedès, en lloc de les dues previstes inicialment. El campus estarà dirigit per Gaby Cairo i Ricard Múñoz (1er i 2on entrenador del FC Barcelona),  David Bou (entrenador CP Voltregà femení) i Julio Pérez (seleccionador d’Euskadi). I la plantilla de monitors estarà formada per diferents jugadors de primer nivell com Marc Coy, Sergi Miras, David Busquets, etc...). A través del seu Facebook i Twitter es podrà`seguir el dia a dia del campus.

Un dels campus que ha fet una aposta més forta per aquest any ha estat el CAMPUS OKMANIA, que per la seva segona edició ha presentat com a novetats la durada de 9 dies en lloc dels 7 habituals dels altres campus, el subministrament a tots els participants de tota la roba, ja sigui per entrenar o de lleure, i l’ampliació de les activitats lúdiques que es duran a terme. Sembla que totes aquestes novetats han tingut l’efecte desitjat, i el cupo de 50 places es va cobrir en molt poc plaç de temps, obligant als organitzadors a elevar-lo fins a 70, places que també han estat cobertes. El campus tindrà lloc a Lloret de Mar sota la direcció de Jordi Carbó (jugador del CP Vic) i Franc Gonzàlez (jugador del CH Girona), amb la col·laboració d’un nombrós grup de monitors qualificats. Totes les novetats les aniran publicant periòdicament en el seu Facebook i la plana web.

El CAMPUS INTERNACIONAL SEK també ha complert amb nota alta amb les expectatives posades i acollirà a 45 nens i nenes en les instal·lacions del Col·legi SEK-Catalunya a La Garriga, en la que és la seva 10ª edició. Sota la direcció de Francesc Sucarrats (entrenador internacional) i Jordi Vilaregut (Coordinador tècnic esportiu del Col·legi SEK-Catalunya), i amb la col·laboració d’un ampli elenc d’entrenadors de renom, el campus no servirà només per a instruir als menuts, sinó que també acollirà a un important nombre d’entrenadors de fora de Catalunya que venen a formar-se i perfeccionar-se. El seu Bloc l’aniran actualitzant amb les novetat sorgides durant la estada.

Les veteranes ESTADES INTERNACIONALS DE TECNIFICACIÓ D’OK CASSÀ, que amb aquesta compliran 17 edicions també han tingut una gran resposta de participació i aplegaran a un total de 130 nens entre els tres torns que tenen previstos realitzar en el complex esportiu Foment Cassanenc de Cassà de La Selva sota la direcció de Jordi Molet, Joan Carles Vadillo, Josep Garriga, Dani Garcia i Marc Pallarés. Així, el primer torn, de nens de 6 a 9 anys, comptarà amb 35 inscrits; el segon, de 10 a 13 anys, amb 50; i el tercer, de 14 a 17, amb 45.  Entre tots aquests nens cal destacar una important presència de participants de fora de Catalunya, sobretot Itàlia, Egipte i Alemanya. També es podrà seguir el dia a dia des de la xarxa social Facebook.

I per últim, la 2ª edició del CAMPUS INTERNACIONAL TASHA&LUCHI, que està dirigit especialment al públic femení, també ha tingut una gran resposta participativa. La casa de colònies de Can Miqueló, molt a prop de Centelles serà el quartell general del campus, dirigit i coordinat per Natasha Lee i Luchi Agudo (dues de les millors jugadores del món) i Iolanda Puerta, i per on aportaran la seva col·laboració tot un seguit de jugadores de primer nivell. El seu Twitter, Facebook i un Bloc recolliran les novetats que vagin sorgint.

Des d’A Kops d’Stick també anirem fent un seguiment periòdic de tots ells, i només ens resta agrair-los la seva confiança i desitjar-los molt d’èxit.