20 de jul. 2012

ES PREPARA UNA DE GROSSA PER AL DISSABTE 21 DE JULIOL

Font: Premsa CE Vendrell

La Secció d'Hoquei del CE Vendrell organitza la festa “SOM HOQUEI 2012 FESTIVAL” que se celebrarà a les instal·lacions del Club.

La Secció d'Hoquei del Club d'Esports Vendrell està preparant una festa que tindrà lloc el dissabte 21 de juliol, a la nit, a la pista exterior del pavelló del Club.

Sota el nom “SOM HOQUEI 2012 FESTIVAL”, està previst fer-hi una botifarrada popular i que hi hagi música de discjòquei, una acurada barra de begudes i altres sorpreses. La festa està adreçada a tota l'afició d'hoquei del Vendrell i oberta a tothom que vulgui gaudir d'una extraordinària vetllada i conèixer en primera persona el sentiment d'un Club, i també de tot un poble, per un esport que en els darrers anys ens ha aportat moltes alegries i la celebració de fites històriques, des dels equips de la base fins als equips sèniors.

A més, en el marc d'aquesta festa, es podrà rebre informació i adquirir les targetes de col·laborador/a per a la temporada 2012-13.

Per tant, tothom està convidat a assistir al “SOM HOQUEI 2012 FESTIVAL”, que està previst que s'iniciï a partir de les 22 hores, amb una botifarrada popular, i que continuï amb música de discjòquei i actuacions sorpresa fins a les 3 de la matinada, tot a preus molt populars.