15 de jul. 2012

XAVI CALDÚ ÉS EL NOU FITXATGE DEL CP VILAFRANCA 2012-13

Font: Premsa CP VIlafranca

Xavi Caldú s’ha convertit en el sisè i darrer fitxatge del Caixa Penedès Club Patí Vilafranca de cara la propera temporada. El sadurninenc, que prové del Tecnol Reus Deportiu, ho ha guanyat tot en la seva dilatada carrera com a jugador d’hoquei. Caldú ja havia jugat al Vilafranca, i va ser aquí on va debutar a la llavors anomenada Divisió d’Honor. En Xavi ve de jugar les ultimes 10 temporades al Reus i on n’ha sigut capità després de la marxa de l’actual entrenador del Patí Jordi Garcia. Anteriorment havia jugat al Noia, l’equip del seu poble i al Vilafranca, tal i com hem esmentat anteriorment.
.
Amb aquest fitxatge, el Vilafranca completa la plantilla amb un dels jugadors més carismàtics de l’hoquei estatal, el qual aportarà serenor, experiència i qualitat a l'equip. D’aquesta manera, els tècnics Garcia i Noguera, tenen un equip que combina l’experiència i joventut, un cupatge que tant bé ha funcionat en molts equips. Xavi Caldú serà presentat dijous vinent 19 de juliol al Forum Berger Balaguer de Caixa Penedès a partir de les 19h.
.
La plantilla del Patí Vilafranca per la temporada 2012/2013, estarà formada per: Xus Fernández i Oriol Bargalló a la porteria, Joan Muntané, Sito Expósito, Oriol Borràs i Jordi Esteva en defensa, Xavi Caldú, Sebas Moreno i Joan Vázquez com a davanters. La última plaça es reserva pels jugadors de l’equip júnior, un equip amb molt de potencial i que el club té la intenció de fer créixer.

Xavi Caldú en una imatge d'arxiu