30 d’ag. 2012

LA SELECCIÓ ESPANYOLA I EL BARÇA S’ENFRONTEN EN UN PARTIT DE PREPARACIÓ


Aquest passat dimecres 29 d’agost, les instal·lacions del CAR de Sant Cugat -indret on la selecció espanyola porta concentrada tres setmanes per preparar el proper europeu de Portugal- ha acollit una mena de partidet de preparació entre el combinat espanyol i el FC Barcelona.

El partit ha servit com a banc de proves per a que el seleccionador espanyol acabés de donar els darrers retocs per conjuntar al que es perfila que serà el seu equip titular per afrontar l’europeu que es jugarà a Paredes a partir del 9 de setembre, alhora de provar diferents variants amb els teòrics suplents. Per la seva part, el Barça de Gaby Cairo -que ha començat a preparar la temporada fa només dos dies amb la absència de Marc Gual i el porter Sergi Fernández, precisament convocats amb la selecció espanyola- ha fet moltes rotacions a les seves files, prioritzant que els jugadors comencin a adquirir ritme de partit, i que la seva nova incorporació, Sergi Miras, s’adapti ràpidament al sistema de joc de l’equip. El porter júnior Guillem Fox ha gaudit d’uns quants minuts de joc amb el combinat barcelonista. 


El partit s’ha jugat a porta tancada a les 4 de la tarda, estant només uns pocs privilegiats –A KOPS D’STICK entre ells- els que han tingut oportunitat de presenciar-ho. La selecció espanyola té que disputar encara quatre partits de preparació més abans de partir cap a Portugal, i el Barça jugarà contra el CP Voltregà abans de marxar cap a l’Argentina la propera setmana per disputar el Torneig Internacional de San Juan.