28 de set. 2012

ACTUALITAT SHUM

Font: Premsa SHUM

El SHUM Grupo Maestre es presenta davant l'afició aquest diumenge

Els aficionats del SHUM Grupo Maestre podran veure el proper diumenge 30 de setembre el present i el futur del club. Els 19 equips seran presentats en el pavelló de Maçanet de la Selva a partir de les cinc de la tarda. En l’acte, els presents podran veure les cares dels nous jugadors i tècnics que aquesta temporada defensen la samarreta arlequinada i que per primera vegada formaran part de la tradicional foto de família.

Un cop acabada la presentació, a les set de la tarda, l’equip d’OK Lliga jugarà un partit amistós contra la selecció espanyola sub-20. Sense cap mena de dubte, el matx serà especial per Roger Presas i Xavier Aldrich, els dos jugadors de la base seleccionats per Quim Paüls pel Campionat d’Europa Júnior i que s’enfrontaran al seu propi club. 

El club ofereix als aficionats la possibilitat de viatjar amb els jugadors per viure un cap de setmana històric en el debut a la CERS

El seguidors que vulguin acompanyar l’equip i veure el partit contra el SK Germania Herringen s’han de posar en contacte amb els membres de la Junta abans del 15 d’octubre.

Herringen -un districte de la ciutat alemana de Hamm- serà l’escenari del primer partit del SHUM Grupo Maestre en competicions europees. Sense cap mena de dubte, a Alemanya s’escriurà una nova pàgina de la llarga història del club, que enguany celebra el 60è aniversari.

La Junta ha engegat una campanya per tal que el màxim possible d’aficionats es desplacin el cap de setmana entre el 9 i 11 de novembre fins Alemanya. L’objectiu és que tècnics i jugadors se sentin com a casa en la seva aventura europea contra el SK Germania Herringen.

Maçanet de la Selva i Herringen estan separats per 1.500 quilòmetres. Tanmateix, existeix una manera còmode i econòmica per viatjar cap Alemanya des del costat de casa. Per només 19 euros, el divendres 9 de novembre (20.55h) surt un vol de Ryanair des de l’Aeroport de Vilobí i aterra a Düsseldorf (Weeze) dues hores més tard. Per a la tornada, un avió surt diumenge (18.15h) de l’aeroport alemany en direcció Girona. El preu final dels dos desplaçaments és de 38 euros més taxes, segons els preus fixats a data d’avui (27 de setembre).

El club vol animar a tots els seguidors a viatjar en el mateix avió que els jugadors i ser testimonis d’una fita històrica com és el debut en la CERS per un preu econòmic. Segons el nombre d’aficionats que viatgin, està previst que s’estudiï la possibilitat de llogar un mitjà de transport (un autocar, per exemple) que desplaci aficionats i jugadors de l’aeroport fins a Hamm (140km). El club també vol buscar un mateix allotjament hoteler per seguidors i primer equip per tal que surti més rentable a les dues parts.

Tots aquells que s’animin a viatjar fins Alemanya es poden posar en contacte amb els membres de la Junta a les oficines del club (els dilluns de set a nou del vespre) i abans del 15 d’octubre.