14 de set. 2012

EL PHC SANT CUGAT ES PRESENTARÀ AMB MOTIU DE LA "VI COPA MONESTIR"


Font: Premsa PHC Sant Cugat
El PHC Sant Cugat es presenta davant la seva afició diumenge a la tarda amb una nova edició de la Copa Monestir.



El Patí Hoquei Club Sant Cugat farà la presentació oficial de tots els conjunts aquest diumenge a partir de les vuit de la tarda al pav-2 de la rambla del Celler. Serà com a cloenda de la VI Copa Monestir que jugaran abans els equips locals femení i masculí amb el Reus Deportiu de l'oklliga femenina i l'oklliga masculina.


El PHCSC presentarà a les 20,30h de diumenge un total de 23 equips, sent un dels planters de l'hoquei patins més nombrosos de l'estat espanyol, i seguint una temporada més amb una clara aposta per l'hoquei base per fer crèixer el club.


La jornada serveix també per veure als primers equips. El masculí participara a la Primera divisió estatal per primer cop a la història del club i aquests dies es troba en plena preparació per arribar amb la més bona forma possible a l'inici de la lliga. Aquesta començara el proper 13 d'octubre quant rebrà el CP Manlleu a casa. La Copa Monestir doncs serveix per presentar el primer equip davant de l'afició i tindrà davant el Reus Deportiu, un gran equip de la màxima categoria estatal com és l'oklliga. Els Santcugatencs ja duen tres partits de preparació, amb dos equips de la Nacional Catalana com son el Bigues i l'Arenys de Munt i un tercer, divendres passat a la ciutat esportiva de Blanes amb el Blanes d'oklliga que va deixar un molt bon sabor de boca a tots plegats pel joc que va mostrar l'equip davant d'un dels grans de la màxima categoria estatal. Abans d'emfrontar-se diumenge amb el Reus peró, dijous d'aquesta mateixa setmana, hi ha un quart partit de preparació de nou amb l'Arenys de Munt de la Nacional Catalana. El partit entre el Reus Deportiu d'oklliga i el PHC Sant Cugat es jugarà a les 18,30 h.


Pel que fa el sènior femeni enguany jugarà la Nacional Catalana femenina i amb els ulls posats a intentar recuperar la categoria perduda la temporada passada, i jugarà la Copa Monestir amb el Reus Deportiu femení, conjunt que juga l'oklliga femenina. El partit dels equips femenins es jugarà a les 15,30h.


No acaba aqui la jornada del proper diumenge perque entre els dos partits de Copa Monestir hi ha el primer partit de lliga del PHC Sant Cugat "B" masculí, que enfromta aquest conjunt amb el CP Roda. El PHCSC "B" composat exclusivament amb joves jugadors del planter estrena categoria també (1a Catalana) després de l'ascens aconsseguit de manera brillant la temporada passada.
Al migdia els dos juniors del club "A"12,00h i "B"13,30h  jugaran amb el Girona CH i el Noia Freixenet dos partits de presentació al pav2.


LA COPA MONESTIR
6a Copa Monestir - PHC Sant Cugat - Sant Cugat del Vallès
Diumenge, 16 de setembre 2012


El Patí Hoquei Club Sant Cugat organitza la 6a edició de la Copa Monestir de Sant Cugat del Vallès. La jornada pretén ser una trobada de primer nivell nacional i internacional d’hoquei patins. L’objectiu és donar a conèixer l’hoquei patins de qualitat a la ciutat de Sant Cugat i, per extensió, als aficionats catalans. També donar a conèixer la ciutat i el nostre club a nivell nacional i internacional.


És un goig per al nostre club poder celebrar ja la 6a edició d’un event d’aquestes característiques. El FC Barcelona va guanyar la 1ª Copa Monestir disputada en el 2007 davant el Igualada HC. En el 2008 el PHC Sant Cugat va guanyar la 2ª Copa Monestir vencent l'equip campió de la Bundeslliga alemanya, l'ERG Iserlohn. En el 2009 el Blanes, el ERG Iserlhon i el PHC Sant Cugat van lluitar per a la 3ª Copa Monestir. En el 2010 els santcugatencs varen vèncer al FC Barcelona B per 3 gols a 2 en la 4ª Copa Monestir. Va ser en la 5a que ens va visitar una selecció nacional absoluta, la de França, i que va omplir novament el pavelló de la Rambla del Celler. 


Pretenem que la jornada sigui una festa de l’hoquei patins de primer ordre, i que serveixi també per presentar a la nostra ciutat els equips sènior masculí i sènior femení del PHC Sant Cugat per a la temporada 2012-2013, com també la resta de jugadors i jugadores de l’entitat. N’esteu tots convidats a gaudir-ne amb nosaltres. VENIU A SANT CUGAT!