17 de set. 2012

EL XXè TORNEIG DE LA VEREMA, TOT UN ÈXIT!!!

Font: Premsa CP Vilafranca

El Caixa Penedès Club Patí Vilafranca ha celebrat durant tot aquest divendres 14 a la tarda i tot el dissabte 15 el XXè Torneig de La Verema, i que a més ha servit de presentació dels 13 equips que té l’entitat. Alhora cal remarcar que el Torneig ha estat solidari juntament amb el Rebost Solidari que organitza la Creu Roja, on cada jugador ha portat algun aliment per donar als més necessitats

El Torneig va començar el divendres a la tarda amb les categories d’escola amb la participació del  Noia i el CP Sant Ramon a més del Patí. I de pre-benjami iniciació, amb la presència del Reus Deportiu i del Vendrell. L’endemà dissabte tenia lloc el gruix de partits del Torneig, ja que es disputaven en forma de triangular els partits de la resta de categories, des de pre-benjamins fins a juniors. Els equips participants en aquestes categories van ser en pre-benjami A, B i C, el Reus Deportiu, el Vendrell i el Vilafranca, en Benjamí: el Reus Deportiu, el Vilafranca i la Salle Bonanova, en Aleví El Reus Deportiu i el Vendrell, en Juvenil A: el Reus Deportiu i el CP Vilanova i els amfitrions, en Juvenil B: el Vendrell, el Casal l’Espluga i el Patí i en l’ultima categoria de base, la junior i van prendre part, el Lloret, el Vilanova i el Vilafranca.

Després de més de 10 hores de partits d’hoquei patins base a les dues pistes de la zona esportiva de Vilafranca, es va arribar a les 19h on es va disputar el primer partit de lliga del sènior B de 2ª Catalana, que el va enfrontar amb l’Andorra, i on després de remuntar el gol inicial dels del Principat, i jugar un molt bon partit, es va arribar a l’últim minut amb l’empat a 3, però a manca de 2 segons l’Andorra va aprofitar un error defensiu per marcar el gol de la victòria.

Després del partit hi va haver la presentació de tots els equips del Caixa Penedès Club Patí Vilafranca, amb més d’un centenar de jugadors, es va fer la foto conjunta de tots els equips, i on per acabar, els aficionats vilafranquins van poder veure en acció els jugadors del Patí Vilafranca 2012/2013: Oriol Bargalló i Xus Fernández com a porters i Jordi Esteva, Oriol Borràs, Sito Expósito, Joan Vázquez, Joan Muntané, Sebas Moreno i Xavi Caldú, ja que van disputar el partit de presentació contra al CH Mataró, i al qual va derrotar per 4 a 3, amb gols de Sito Expósito, Jordi Esteva, Sebas Moreno i Joan Vázquez, i per part del Mataró van marcar, Florenza, Puig i Pastó.

1er equip del CP Vilafranca 2012-13

En definitiva un èxit de Torneig, pel qual van passar unes 1500 persones durant tot el cap de setmana i on es va poder gaudir de bon hoquei base i es va poder constatar la recuperació dels equips base del Patí que amb 3 anys han doblat el nombre d’equips.

El palmarès del Torneig de la Verema 2012:

Escola: CP Sant Ramon
Pre-benjami iniciació: Reus Deportiu
Pre-benjamí A: CE Vendrell
Pre-benjami B: CE Vendrell
Pre-benjami C: CE Vendrell
Benjamí: C.P. Vilafranca
Aleví: Reus Deportiu
Juvenil A: C.P Vilanova
Juvenil B: C.P. Vilafranca
Júnior: C.H. Lloret

Foto conjunta de tots els jugadors del CP Vilafranca 2012-13