4 d’oct. 2012

ACTUALITAT CP MALGRAT


Des del CP Malgrat ens han fet arribar algunes notícies actuals referents al Club.


El Sant Cugat femení visitarà al CP Malgrat

Nens de la base del CP Malgrat (Foto: web CP Malgrat)
Aquest proper divendres 5 d’octubre, algunes de les jugadores del primer equip femení del PHC Sant Cugat es desplaçaran fins al Pavelló Municipal de Malgrat on, cap a les 17:30 h, faran un entrenament conjunt amb els nens i nenes de les categories més petites del CP Malgrat, i desprès amb els membres de l’equip d’hoquei adaptat per discapacitats intel·lectuals. Les jugadores que pendran part d'aquesta iniciativa són Elisenda Gassó, Mª Rosa Tamburini, Blanca Soldevilla, Anna Espriu i Mercè Baqué.

El PHC Sant Cugat juga aquesta temporada a la 1ª Nacional Catalana desprès de baixar de la OK Lliga Femenina la temporada passada, i en ell militen jugadores com les germanes Mª Rosa i Carmina Tamburini, Judit Navarro i Blanca Soldevila.

Equip femení del PHC Sant Cugat 2012-13 (Foto: web PHC Sant Cugat)

Gran èxit d’inscripció a la 2ª Patinada Popular

Aquest diumenge dia 7, el CP Malgrat celebra la seva 2ª Patinada Popular pels carrers de la vila de Malgrat, la inscripció per la qual es va tancar la setmana passada obtenint un gran èxit participatiu, amb més de 400 patinadors inscrits de totes les edats i modalitats.

Pancarta anunciant la Patinada de Malgrat (Foto: Facebook CP malgrat)

Autocar gratuït als Special Olympics de Vilanova

El proper divendres 12 d’octubre, el CP Malgrat posa a disposició dels seus aficionats un autocar gratuït per desplaçar-se a Vilanova i la Geltrú per presenciar els Jocs Special Olympics 2012, en els quals participarà l’equip d’hoquei pista adaptat del club. L’autocar sortirà de Malgrat de Mar el divendres al matí i tornarà el mateix dia un cop finalitzades les competicions.

Les places són limitades i per a reserves o més informació, els interessats es poden adreçar al CP Malgrat mitjançant l’adreça info@cpmalgrat.com o bé als telèfons 610229709 i 607378307

Imatge d'un partit d'hoquei adaptat disputat a Malgrat

El CP Malgrat jugarà a la Lliga de Veterans 2012-13

L’equip de veterans del CP Malgrat a aconseguit inscriure’s a la Lliga Catalana de Veterans, en la que aquesta temporada 2012-13 jugarà en el Grup B. El club malgratenc ja porta un temps bolcat en la categoria de veterans, sent fins i tot uns dels pioners dels “veterans-iniciació”, i ha format un primer equip de veterans reunint a alguns ex-jugadors de renom, que fins i tot havien jugat a OK lliga, com Cristian Cassola, Joan Roura, Josep Riera o Jordi Esteve. El seu principal objectiu, apart de passar-s’ho bé tornant a competir, és el de poder assolir l’ascens al Grup A i poder enfrontar-se amb els millors equips de veterans del moment.

Imatge d'un partit de veterans entre el CP Malgrat i el FC Barcelona celebrat fa uns mesos

1 comentari:

Unknown ha dit...

bones, m'agradaria poder contactar amb l'equip d'hoquei discapcitat de Malgrat de mar, tens algun contacte? em pots ajudar?