30 de nov. 2012

ACTUALITAT BASE CE VENDRELL

Font: Premsa CE Vendrell

Bons resultats a la primera fase de Lliga per la base del CE Vendrell

L’Aleví ha assolit el repte de classificar-se dintre dels 3 primers del seu grup per poder accedir a la fase preferent via eliminatòria, que els ha emparellat amb el CT Barcino A, el Vendrell segon classificat, tindrà el partit de tornada a casa sempre que el Barcino no guanyi el seu últim partit, sinó jugarà primer a casa. Ha faltat poc per poder accedir al primer lloc, ja que els partits que els enfrontava amb el “Vilanova C” s’han perdut 3-2 i 1-3. L’equip ha quedat segon per estadística en nombre menor de gols encaixats (30) i major gols realitzats (67) del grup.

L’Infantil B no ha pogut arribar a aquesta tercera posició classificatòria, tot i que el seus números han anant millorant partit rere partit i ha quedat quart del seu grup 14, tot esperant la composició de grups finals de Copa Federació. També en l’apartat estadístic ha tret la quarta posició de grup amb (34) gols realitzats i (52) encaixats.

L’Infantil A ha assolit la primera posició del seu grup 6, basant el seu joc en un control de bola molt alt, donant molt poques possibilitats de rematada al contrari, fruit d’això ha aconseguit la segona millor defensa de tots els equips de la categoria amb només (4) gols encaixats, donant un valor en porteria i defensa excepcional, i no perdent cap partit. En quant a gols realitzats, han estat (54) creant valors enfront equips de menor qualitat però grans en quant a ganes de jugar a Hoquei.

El Juvenil tot i perdre el seu últim partit de lliga s’ha classificat en primera posició passant directe a preferent, com l’Infantil A, sense eliminatòria. Si bé les estadístiques no han estat tant destacades, s’ha de tenir en compte que en aquesta categoria la qualitat dels equips es molt més alta i qualsevol partit pot girar-se en contra. En quantitat de gols han estat (80) a favor, primers de grup i (30) en contra.