5 de nov. 2012

ACTUALITAT BASE CP VILAFRANCA

Font: Premsa CP Vilafranca

Victòria de mèrit del CP Vilafranca B a Valls

Aquest cap de setmana, l’atenció dels equips del Patí es centrava en els equips de la base, a més de Valls i a Alpicat, on el 2ª Catalana i el júnior, respectivament, disputaven dos partits molt importants per les seves aspiracions a les seves respectives lligues. Cal recordar que el primer equip no jugava, complint la segona i última setmana de la primera parada de la lliga de la 1ª Nacional Espanyola.

El júnior del Patí es desplaçava a Alpicat el divendres al vespre per disputar un partit transcendental pels jugadors de Sebas Moreno, ja que jugaven contra el primer classificat, i si no volien despenjar-se per la lluita de les dos primeres places, només els hi valia la victòria. Així ho van fer, per 5 a 8, en un partit on els lleidatans, un equip molt ben conjuntat tal i com van demostrar a Vilafranca a la primera volta, no es van donar en cap moment per vençuts, però al final els tres punts van viatjar cap a Vilafranca.
.
L’altre centre d’atenció dels equips del Patí era a Valls, on l’equip de 2ª Catalana no es podia permetre tornar a ensopegar davant un equip molt rocós, i que ben aviat es va avançar en el marcador, fins aconseguir un clar 3-0 a la mitja part. Però a la segona part els homes de Josep Fuster, lluny de donar el partit per perdut, van començar a jugar amb ambició i van remuntar el partit fins al 3-4 final, un resultat molt bo, en una pista complicada.

Els resultats d’aquesta jornada dels diferents equips del Patí han estat:
.
PRE-BENJAMÍ INICIACIÓ: CP Monjos 2 - CP VIlafranca 2
PRE-BENJAMÍ A: CP Vilafranca 3  - CP Ribes 0
PRE-BENJAMÍ B: HC Corbera 3 - CP Vilafranca 1
PRE-BENJAMÍ C: CP Monjos 3 - CP Vilafranca 1
BENJAMÍ: CP Monjos 1 - CP Vilafranca 12
ALEVÍ: Igualada HC 5 - CP VIlafranca 2
JUVENIL A: CP Vilafranca 5 - CE Vendrell 10
JUVENIL B: CE Noia B 4 - CP VIlafranca 3
JÚNIOR: HC Alpicat 5 - CP Vilafranca 8
2ª CATALANA: CP Valls 3 - CP Vilafranca 4
1ª NACIONAL ESPANYOLA: Descansa