27 de nov. 2012

COPA CERS 2012-13 (PRÈVIA -TORNADA-): SHUM 10 - GERMANIA HERRINGEN 1

Font: Premsa SHUM

REMUNTADA I CAP A VUITENS!


Crònica: Guanyar d’un gol era suficient per remuntar l’eliminatòria contra el Sk Germania Herringen. Aquesta nit, però, el SHUM Grupo Maestre no s’ha relaxat i ha acabat golejant els alemanys per 10 gols a 1. Amb aquesta important victòria, els maçanetencs s’han classificat pels vuitens de final de la copa CERS, on s’haurà de veure les cares contra el Vic.

Ruben Fernández ha sortit com a titular en el primer partit d’Iván Sanz a la banqueta maçanetenca i, amb dos gols en els primers cinc minuts de joc, ha encarrilat la victòria local. Jordi Bartrés a fet el tercer en el llançament d’una falta directa. Els alemanys, que havien guanyat 4 a 3 a l’anada, s’han vist superats des del principi i només han aconseguit perforar la porteria de Willy Domínguez per fer el 3 a 1. Kevin Karschau ha fallat el llançament d’un penal però ha aprofitat el rebot amb una hàbil rematada. No hi ha hagut moment per dubtar ja que abans del descans Marc Roca i Ruben Fernández –un altre cop– han vist porteria i el SHUM Grupo Maestre ha marxat al vestidor amb un còmode 5 a 1.

Als set minuts de la represa Jordi Bartrés ha fet el seu segon gol de la tarda culminant una bona acció d’equip en la que el porter Tegethoff hi ha col·laborat. Immediatament aquest ha estat substituït pel suplent Maurice Michler, que tampoc ha pogut evitar la golejada. Marc Navarro ha fet el gol del «tonto» posant el 7 a 1 i el júnior David Gelmà ha executat una rematada dins l’àrea. El partit estava totalment sentenciat però Ruben Fernàndez ha volgut completar un partit esplèndid fent dos gols més, que han posat el 10 a 1 definitiu. Amb aquesta remuntada, el SHUM Grupo Maestre s’ha classificat pels vuitens de final de la CERS i el proper rival que l’espera és el Club Patí Vic. 


Fitxa.

SHUM Maçanet: Willy Domínguez (p), Ruben Fernández, Jordi Bartrés, David Plaza i Marc Navarro (cinc inicial); Jordi Galán, Marc Roca, David Plaza i David Gelmà.

SK Germania Herringen: Tecethoff (p), Hages, Schulz, Lucas Karschau i Gürtler(cinc inicial); Kevin Karschau, Maurice Michler(p), Justin Klein i Philipp Michler.

Gols: (5-1) 1-0, m.4, Ruben Fernández; 2-0, m.5, Ruben Fernández; 3-0, m.19, Jordi Bartrés (Falta Directa); 3-1, m.21, Kevin Karschau (penal); 4-1, m.22, Marc Roca; 5-1, m.24, Ruben Fernández –descans– 6-1, m. 32, Jordi Bartrés; 7-1, m.40, Marc Navarro; 8-1, m.46, David Gelmà; 9-1, m.48, Ruben Fernández; 10-1, m.49; Ruben Fernández.

Blaves: El local Marc Roca (m.47) i el visitant Schuz (m.17).

Faltes: 5 pel SHUM i 6 pel SK Germania Herringen.

Incidències: Primer partit de competició europea disputat al pavelló de Maçanet de la Selva. Un miler d’espectadors.