OK LLIGA 2012-13 (JORN. 9): VENDRELL 4 - LICEO 5

Font: Premsa CE Vendrell

El Moritz CE Vendrell planta cara al Liceo

Alineacions

MORITZ CE VENDRELL: Roger Molina (porter), Xavi Barroso, Jepi Selva, Xavi Costa i Eloi Albesa –cinc inicial-, Óscar Ruiz, Lluís Ferrer, Àngel Rodríguez, Jordi Aragonès i Gerard Camps (porter).

HC COINASA LICEO: Xavi Malián (porter), Jordi Bargalló, Matías Pascual, Eduard Lamas, Josep Lamas –cinc inicial-, Toni Pérez, Lucas Ordóñez, Pablo Añón i Aitor Prada (porter).

Gols
0-1 (15') Jordi Bargalló; 0-2 (18') Jordi Bargalló, de penal; 0-3 (21') Toni Pérez; 1-3 (23') Eloi Albesa; 1-4 (27') Jordi Bargalló; 2-4 (28') Xavi Barroso, de penal; 2-5 (34') Toni Pérez; 3-5 (41') Jepi Selva, i 4-5 (44') Jepi Selva, de falta directa;

Faltes:
17 / 20

Targetes: blaves a Xavi Costa (10'), a Josep Lamas (44') i Eloi Albesa (49').

Àrbitres: Valverde i Melero.

El partit va començar amb un joc ràpid i intens amb ocasions per als dos equips. Una targeta blava a Xavi Costa, al minut 10, va deixar en inferioritat al Vendrell, moment que el Liceo va aprofitar per assetjar la porteria defensada per Roger Molina. El marcador es va mantenir 0 a 0. Al minut 15, Jordi Bargalló va marcar el 0 a 1 amb una jugada de contraatac. Al minut 18, els àrbitres van xiular penal dubtós contra el Vendrell i Jordi Bargalló va aprofitar-lo per fer el 0 a 2. Al minut 21, Toni Pérez va ampliar la diferència en el marcador fent el 0 a 3. A tres minuts i mig per al descans, va caure la desena falta del Liceo, però  Eloi Albesa no va poder superar Malián per reduir l'avantatge en el marcador. Al minut següent, el mateix Eloi va fer l'1 a 3, resultat amb el que es va arribar al descans.

L'inici de la segona part va ser electritzant amb gols de Jordi Bargalló i de Xavi Barroso. Al minut 29, Roger Molina va aturar un penal executat per Jordi Bargalló. Al minut 34, Toni Pérez va fer el 2 a 5. Al minut següent, el Vendrell va fer la desena falta, pero Lucas Ordóñez va enviar la pilota al pal i Roger Molina la va aturar en el rebot. Al minut 37, el Liceo va fer la quinzena falta, però Eloi Albesa no va poder marcar en la falta directa consegüent. Al minut 41, Jepi Selva va fer el 3 a 5. Al minut 44, el Liceo va tornar a completar un nou cicle de faltes i Josep Lamas va rebre una  blava per protestar. Jepi Selva, amb  una execució de falta directa magistral, va fer el 4 a 5. Amb l'ajut de l'afició vendrellenca, el Moritz CE Vendrell va anar a buscar l'empat. A tres minuts i mig per al final, el Vendrell va fer la quinzena falta i Roger Molina va neutralitzar la falta directa executada per Jordi Bargallo. Amb cinc jugadors a la pista, a sis segons per al final, Eloi Albesa va fer una falta que li va costar una targeta blava. Però el marcador ja no es va moure.

En definitiva, gran partit d'hoquei en què el Moritz CE Vendrell va plantar cara al Liceo i continua tercer a la classificació de l'OK Lliga.

El proper dissabte 24 de novembre, a les 20 h, el Moritz CE Vendrell disputarà a casa el partit de tornada de la fase preliminar de la CERS contra el RSC Darmstadt alemany. El resultat el partit d'anada va ser de 0 a 3 a favor de l'equip vendrellenc.