18 de des. 2012

COPA CERS 2012-13 (1/8 -ANADA-): DIESSBACH 4 - VENDRELL 6

Font: Premsa CE Vendrell

Victòria del Moritz CE Vendrell en el partit d'anada dels vuitens de final de la CERS

El Moritz CE Vendrell va guanyar 4 a 6 a l'RHC Diessbach (Suïssa) en el partit d'anada dels vuitens de final de la CERS. En el partit va jugar Gerard Camps de porter i Xavi Barroso no va viatjar per lesió.

A la primera part, els primers quinze minuts va ser de domini total del Vendrell posant-se amb un marcador favorable de 0 a 3. En els darrers deu minuts, els suïssos van apretar i van fer un gol amb un penal dubtós i un altre amb una mica de sort en una rematada a una bola penjada. I es va arribar amb un 2 a 3 al descans. A l'inici de la segona part, el Vendrell va sortir una mica adormit i el Diessbach ho va aprofitar per remuntar i posar-se amb un 4 a 3 al marcador. Sortosament, el Moritz CE Vendrell es va tornar a posar en el partit i va capgirar el marcador. Amb el resultat final de 4 a 6. Els golejadors del Moritz CE Vendrell van ser Jepi Selva, Eloi Albesa (3) i Xavi Costa (2).

El dissabte 19 de gener, a les 20 h, al pavelló del CE Vendrell, el Vendrell jugarà el partit de tornada amb dos gols d'avantatge.