OK LLIGA 2012-13 (JORN. 11): SHUM 5 - ALCOY 3

L’efectivitat val tres punts d’or!

- Important victòria del SHUM Grupo Maestre davant un Enrile Pas Alcoi poc encertat

- Jordi Bartrés, amb tres gols, ha estat providencial en transformar dues faltes directes al minut 36

Crònica:

El SHUM Grupo Maestre ha aconseguit una important victòria contra l’Enrile PAS Alcoi gràcies a l’efectivitat en pilota aturada. La parella arbitral ha sortit a la pista amb un criteri molt fi i ha xiulat fins a deu faltes directes i quatre penals. Amb els tres punts aconseguits els maçanetencs deixen de ser cuers però no surten del descens per culpa de la victòria del Calafell a la pista del Voltregà.

Els homes d’Iván Sanz, que avui ha aconseguir la primera victòria a l’OK Lliga a la banqueta maçanetenca, han sortit al partit ben enxufats. Jordi Bartrés, als quatre minuts de joc, ha fet el primer gol en aprofitar una assistència de Marc Navarro des del darrere de la porteria. El d’Igualada ha enviat també una pilota al pal que podria haver posat el 2 a 0 al marcador però ha sigut el visitant Carlos Pérez qui ha fet el gol de l’empat a un després d’aprofitar un rebot dins l’àrea.

Al minut 16 els àrbitres han mostrat el criteri que mantindrien al llarg de tot el partit i han xiulat penal de Juanjo López per agafar Albert Soler dins l’àrea. Marc Roca ha transformat la pena màxima però el resultat al descans ha estat d’empat a dos després del gol que s’ha fabricat César Candanedo amb una mitja volta fora l’àrea.

A la represa el Maçanet sabia que no podia deixar escapar més punts com a local i, amb David Plaza a la pista, ha tornat a posar ritme al partit. Ha sigut el mateix Plaza qui ha marcat el millor gol de la tarda amb una arrossegada que ha clavat a l’escaire dret de Luzón. Els homes d’Iván Sanz ha tingut el control del partit en tot moment però sempre amb la intenció d’ampliar la distància al marcador. I el 5 a 2 de la tranquil•litat ha arribat al minut 36, quan el golejador Jordi Bartrés ha transformat les dues faltes directes que ha disposat. Un cop més, l’efectivitat a pilota aturada decantava el partit a favor dels locals.

Els alacantins han volgut retallar distàncies al marcador però s’han trobat amb una defensa organitzada i amb un Willy Domínguez primordial en penals i faltes directes. Quan quedaven quatre minuts per acabar el partit Juanjo López sí ha pogut batre el porter local en el llançament d’una pena màxima. Un gol més podria haver posat la por al cos a la parròquia maçanetenca però, tot i el reguitzell de faltes directes, el marcador no s’ha mogut.

Fitxa.

SHUM Grupo Maestre: Willy Domínguez (p), Jordi Galán, Jordi Bartrés, Marc Roca i Marc Navarro (cinc inicial); Ruben Fernández, Albert Soler i David Plaza.

Enrile PAS Alcoi: Luzón (p), Marc Figa, Juanjo López, Carlos Pérez i Kílian Aguilar (cinc inicial); Candanedo, David Aguilar i Marc Ortells.

Gols (5-3): 1-0, m.4, Jordi Bartrés; 1-1, m.8,Carlos Pérez; 2-1, m.16, Marc Roca (penal); 2-2, m.21, Candanedo –descans–; 3-2, m.32, David Plaza; 4-2, m.36, Jordi Bartrés (falta directa); 5-2, m.36, Jordi Bartrés (falta directa); 5-3, m.46, Juanjo López (penal).

Àrbitres: Iñigo López i Ruben Fernández. Dues blaves a Marc Roca i tres a Juanjo López; 16 faltes pels dos equips. En total va haver-hi deu faltes directes i quatre penals.

Incidències: Partit corresponent a l’onzena jornada d’OK Lliga. Mig miler d’espectadors.