ACTUALITAT BASE CP VILAFRANCA

Font: Premsa CP Vilafranca

El Patí B goleja al Cambrils

Caixa Penedès CP Vilafranca B 10 - CH Cambrils 1

Els homes de Josep Fuster van derrotar còmodament al Cambrils en un partit plàcid pels vilafranquins, els quals ja van agafar avantatge en els primers minuts de joc, cosa que va fer que el Cambrils es posés nerviós i li costés arribar a la porteria vilafranquina arribant a la mitja part amb clar 3 a 0. A la segona part, el domini vilafranquí es va notar al damunt de la pista i va anotar fins a 7 gols, posant el definitiu 10 a 1. El sènior B del Patí es manté líder de la 2ª Catalana amb 4 punts d’avantatge respecte el segon classificat al final de la primera volta. Ara els vilafranquins es desplaçaran fins al País dels Pirineus, Andorra, per jugar el proper partit el pròxim divendres a les 21:45h, davant d’un dels màxims rivals de la categoria.

Resultats dels partits dels equips del CP Vilafranca del cap de setmana del 19-20 de gener
ESCOLA: CE Vendrell 2  - CP Vilafranca 2

PRE-BENJAMI INICIACIÓ: CP Vilafranca 3 -  HC Palau de Plegamans 0

PRE-BENJAMÍ A: HC Sant Just 0 - CP Vilafranca 3

PRE-BENJAMÍ B:  CP Vilafranca B 3 - HC Montbui 0

PRE-BENJAMÍ C: CP Vilafranca 3 - Arenys de Munt 0

BENJAMÍ: HF Sant Josep 4 - CP Vilafranca 0

ALEVÍ: Descansava

JUVENIL A: HC Mollerussa 6 - CP Vilafranca 1