COPA CERS 2012-13 (1/8 -TORNADA-): VENDRELL 5 - DIESSBACH 1

Font: Premsa CE Vendrell

El Moritz CE Vendrell es classifica per jugar els quarts de final de la Cers

Alineacions

MORITZ CE VENDRELL: Gerard Camps (porter), Óscar Ruiz, Lluís Ferrer, Eloi Albesa, Jepi Selva -cinc inicial- Jordi Aragonès, Àngel Rodríguez, Xavi Barroso, Xavi Costa i Roger Molina (porter).

RHC DIESSBACH: Patrick Mühlheim (porter), Michel Dantas, Simon von Allmen, César Torres, Pascal Kissling -cinc inicial- Mathias Gerber, Hanes Wegmüller, Lukas Rubin, Severin Kummer i Eduardo Rodrigues.

Gols
1-0 Lluís Ferrer (9’); 2-0 Óscar Ruiz (28'); 3-0 Jepi Selva (33'); 3-1  Pascal Kissling (34'); 4-1 Àngel Rodríguez (45'), i 5-1 Xavi Costa (48').

Targetes:
Pascal Kissling (26').

Àrbitres: Tarassioux i Jacquart (França).

El Moritz CE Vendrell va guanyar 4 a 6 a l'RHC Diessbach (Suïssa) en el partit d'anada dels vuitens de final de la CERS.

En el partit de tornada jugat el dissabte 19 de gener, el començament de la primera part va ser de domini clar per part del Vendrell, però el gol no va arribar fins al minut 9 en una bona combinació entre Jepi Selva i Lluís Ferrer. Al minut 14, el Diessbach va tenir una gran ocasió per empatar, però Gerard Camps la va neutralitzar amb seguretat. Al minut 15, Xavi Barroso, amb una jugada de rapidesa, encarant porteria, va provocar que la defensa del Diessbach li fes penal. El mateix Xavi Barroso va ser l'encarregat de tirar el penal, però no va poder batre el porter Mühlheim. Al minut 19, el Diessbach va fer la novena falta. Tres minuts després van fer la desena, però Eloi Albesa tampoc va poder superar al porter suís. A mig minut per al descans, els àrbitres van anul·lar un gol del Vendrell i la primera part va finlaitzar amb l'1 a 0.

A la mitja part es va jugar un partit d'exhibició de l'Escola d'Hoquei del CE Vendrell com ja va sent habitual en els partits de competició europea.

A la segona part, només iniciar-se, Pascal Kissling va rebre una targeta blava per fer falta sobre Jepi Selva, però Eloi Albesa tampoc va estar encertat en l'execució de la falta directa. El domini del partit continuava sent del Vendrell, tot i que el Diessbach continuava plantant cara i cercant les seves opcions de gol. Al minut 28, Óscar Ruiz va fer el 2 a 0 amb un fort xut. Tot seguit, Gerard Camps va aturar un penal executat per Dantas. Van ser uns minuts inicials de la segona part molt moguts. Al minut 33, Jepi va fer el 3 a 0 amb una bona jugada personal dins de l'àrea. Al minut següent Kissling va retallar la distància en el marcador. Al minut 36, el Diessbach va fer la quinzena falta i, aquesta vegada, Jordi Aragonès tampoc va poder superar Mühlheim. Però cap al final el Vendrell va acabar de decidir l'eliminatòria. Al minut 45, Àngel Rodríguez va fer el 4 a 1. I al minut 48, va ser Xavi Costa qui va fer el 5 a 1, resultat amb el qual va finalitzar el partit.

Amb aquest resultat, el Moritz CE Vendrell es classifica per disputar els quarts de final de la CERS.