OK LLIGA 2012-13 (JORN. 14): ALCOY 2 - VENDRELL 6

Gran victòria del Moritz CE Vendrell a la pista de l'Alcoi per 2 a 6

Aquest resultat classifica l'equip matemàticament a la fase final de la Copa.

Xavi Costa és el protagonista del partit amb cinc gols.

Alineacions

ENRILE PAS ALCOY: Luis Aceituno (porter), Juan José López, César Candanedo, Carlos Pérez, Marc Figa, Kilian Aguilar, Marc Ortells, Francisco Rico, David Aguilar i Marcel Luzón (porter).

MORITZ CE VENDRELL: Roger Molina (porter), Jordi Aragonès, Eloi Albesa, Àngel Rodríguez, Jepi Selva, Xavi Barroso, Xavi Costa, Óscar Ruiz, Lluís Ferrer i  Gerard Camps (porter).

Gols
1-0 César Candanedo (1’); 2-0 Marc Figa (2’); 2-1 Xavi Costa (7’); 2-2 Xavi Costa (24’); 2-3 Xavi Costa, de penal (39'); 2-4 Xavi Costa (41'); 2-5 Xavi Costa (43'), i 2-6 Àngel Rodríguez (47').

Targetes:
blaves a César Candanedo i Carlos Pérez al minut 49.

Àrbitres: Sanz i Mayor.

L'inici de la primera part va ser fatal per al Vendrell. En els primers minuts, l'Alcoi es va posar al davant del marcador amb un 2 a 0. A partir d'aquest moment, els locals ja no van tornar a batre la porteria defensada per Roger Molina i el Vendrell va anar imposant el seu joc per aconseguir remuntar aquest resultat advers. I, en la consecució d'aquest objectiu, el gran protagonista va ser Xavi Costa amb cinc gols. El primer el va fer al minut 7, amb el qual retallava distància en el marcador. Però el segon, al minut 24, a pocs segons per arribar al descans, va donar un cop d'efecte que va permetre al Vendrell encarar la segona part amb tranquil·litat i amb moltes possibilitats de poder emportar-se els tres punts. I així va ser. Cal dir, però, que el partit no es va decidir fins als darrers deu minuts. Al minut 39, Xavi Costa va encarrilar la victòria del Moritz CE Vendrell amb un gol de penal. En els següents minuts, el mateix Xavi Costa va rematar la feina fent el 2 a 4 i el 2 a 5. I al minut 47, Àngel Rodríguez va establir el 2 a 6 del marcador final. En definitiva, gran victòria del Vendrell que el classifica matemàticament a la fase final de la Copa.

Xavi Costa celebra els seus cinc gols
Els propers compromisos del Moritz CE Vendrell són el partit de tornada de vuitens de final que jugarà el dissabte 19 de gener, a les 20 h, contra el Diessbach de Suïssa (resultat del partit d'anada: 4 a 6), i el partit d'OK Lliga que jugarà el dissabte 26 de gener, a les 20 h, contra el Lloret.