19 de febr. 2013

JESÚS GENDE ANUNCIA EL SEU ADEU FORÇAT



UNA LESIÓ A LA ESQUENA OBLIGA A RETIRAR-SE PREMATURAMENT A UN DELS MILLORS JUGADORS GALLECS DELS DARRERS ANYS

Tot just abans d’iniciar-se la disputa de la Copa del Príncep a Cerceda, Jesús Gende es veia obligat a comunicar la seva retirada als seus companys del CP Cerceda. Una lesió a la esquena que anava arrossegant des de feia temps ja li havia fet plantejar-se seriosament el penjar els patins aviat, però els resultats d’una darrera revisió mèdica han estat definitius per prendre la decisió de forma anticipada si no volia que la seva salut es veiés greument perjudicada.

Jesús Gende, de 32 anys, està considerat com un dels millors jugadors gallecs sorgits en les dues darrers dècades.  Es va iniciar en el Órdenes, però de molt jove ja va passar a formar part de la disciplina del Liceo, club on va estar 16 anys i va guanyar 3 títols: 1 Copa d’Europa (2003), 1 Copa del Rey (2004) i Copa CERS (2010), a més de convertir-se en el capità de l’equip durant unes quantes temporades. També va ser internacional en categories inferiors, on va aconseguir un europeu júnior amb la selecció espanyola. Al 2010 va marxar al Cerceda de 1ª Divisió estatal de la mà de Juan Copa, que va pensar amb la seva carisma i experiència com a pilar central d’un projecte equip capaç de tornar a l’equip a la OK Lliga envoltat de jugadors joves.

Des d’A Kops d’Stick volem enviar al jugador tots els nostres ànims i sort per afrontar i recuperar-se de la seva dolència de la forma més satisfactòria possible.

Jesús Gende durant un partit de la temporada passada.