4 de març 2013

1ª DIVISIÓ ESTATAL (JORN. 13): SANT CUGAT 4 - VILAFRANCA 2

Font: Premsa CP Vilafranca

Sense puntuar...

No va poder ser, el Caixa Penedès Patí Vilafranca encara no ha sumat en aquesta segona volta i ahir va perdre l'oportunitat de ser líders en solitari a la pista del Sant Cugat, equip de la zona mitja de la taula classificatòria, ja que els seus rivals més directes per la lluita per l'ascens van punxar. En aquest moment la Primera Divisió esta molt ajustada a la zona alta, ja que Patí Vilafranca, Alcobendas, Mataró i Cerceda estan empatats a 26 punts.

Xavi Caldú intenta marxar de tres defensors rivals
Els vilafranquins van sortir sobre el parquet de Sant Cugat amb ganes d'anar per feina. Dominaven el joc en aquests instants inicials i defensaven bé les contres i els xuts de llarga i mitja distancia de l'equip del Vallès. En el minut 7 una gran assistència d’Oriol Borràs permetia a Joan Vázquez fer el 0-1. Però un minut desprès el Sant Cugat feia l'empat, obra de Pablo Aguarón. Els minuts anaven passant i els vilafranquins buscaven el gol amb intensitat però un inspirat Gascón ho va impedir. En el minut  22,  Joan Vázquez tornava avançar en el marcador al Patí al rematar una assistència de gol de Joan Muntané. Un minut desprès, en el 23, els àrbitres van assenyalar penal a l'àrea vilafranquina. L'encarregat de fer el llançament va ser Marco Aguarón, però el seu xut va anar a fora. Amb aquest resultat es va arribar a la mitja part.

El Sant Cugat va fallar un penal en els darrers minuts de la primera part
A la represa el Sant Cugat va sortir a per totes, i el Patí a veure-les venir. La primera oportunitat clara de gol de part del Patí en aquesta segona part va ser obra de Xavi Caldú de falta directa, però el seu llançament el va aturar el porter local. En el minut 13 el Sant Cugat va empatar el partit a 2 amb un xut de fora l'àrea obra de Brandon Carrara. Amb aquest resultat el Patí ho seguia intentant amb xuts de fora l'àrea de Jordi Esteva i amb jugades a la contra de Sebas Moreno, però unes vegades la defensa i d'altres el porter Gascón ho van impedir. En el minut 20, Pablo Aguarón va tenir l'oportunitat a través d’una falta directa de posar per davant al Sant Cugat, però el seu xut el va aturar Xus Fernández. En el 23 una jugada al contraatac de Brandon Carrara va fer pujar el 3-2 al electrònic. En aquests moments el Vilafranca va anar a buscar el gol de l'empat, però Brandon Carrara va aprofitar que es va quedar sol davant del porter vilafranquí per fer el definitiu 4-2.

L'ex-vilafranquí Pablo Aguarón inicia una jugada d'atac del Sant Cugat
Ara el Caixa Penedès continua en primera posició de la classificació, i ha de seguir mirant endavant per tal de trobar la bona dinàmica, així divendres a les 21h i davant el seu públic, té una bona oportunitat de poder tornar ha aconseguir un bon resultat davant d’un Taradell que ocupa la última plaça de la classificació.

PHC Sant Cugat: Gascón, Carulla, Carrara(3), Riba i P.Aguarón(1) -cinc inicial Gaspar, M.Aguarón, Jimenez

CP Vilafranca: Xus, Borràs, Esteva, Caldú i Vàzquez(2) -cinc inicial- Exposito, Moreno i Montaner