19 de març 2013

COPA CERS 2012-13 (1/4 DE FINAL -TORNADA-): VENDRELL 4 - FORTE DEI MARMI 2

Font: Premsa CE Vendrell

El Moritz CE Vendrell es classifica per jugar la F4 de la CERS

Moritz CE Vendrell: Roger Molina, Xavi Barroso, Eloi Albesa, Jepi Selva i Xavi Costa –cinc inicial- Gerard Camps, Óscar Ruiz, Àngel Rodríguez, Jordi Aragonès i Lluís Ferrer.

Forte dei Marmi: Federico Stagi, Roberto Crudeli, Guillermo Babick, Pablo Cancela i Álvaro Borja –cinc inicial- Angelini Cosino.


Gols: 1-0 Xavi Barroso (5’), 1-1 Álvaro Borja (12’), 2-1 Jepi Selva (19’), 2-2 Roberto Crudeli (24’), 3-2 Jepi Selva (36’), 4-2 Xavi Barroso (38’)


Àrbitres: Joaquim Pinto i José Pinto (Portugal)

El Moritz CE Vendrell continua fent història amb la classificació a la final a quatre de la CERS. Amb el resultat ajustat de 5 a 6 del partit d'anada, els homes dirigits per Guillem Cabestany no van confiar-se, van jugar un partit molt seriós i, amb l'ajut d'una afició que omplia el pavelló, va guanyar el partit de tornada per 4 a 2.


La final a quatre es disputarà el cap de setmana de l'11 i 12 de maig (seu per determinar) amb les semifinals entre el Bassano (Itàlia) i el Moritz CE Vendrell i entre el Vilanova i el Vic.



Gràcies afició

La Junta de la Secció d'Hoquei del CE Vendrell vol fer un agraïment públic a l'afició que va omplir el pavelló per animar l'equip. A part del suport i l'ànim que van rebre els jugadors per superar l'eliminatòria, també és important l'aportació econòmica a través de la compra d'entrades a 5 euros, de les tires del sorteig de productes, que setmana rere setmana es fa durant el descans del partit, i de les samarretes i pòsters commemoratius dels Campions de la Copa del Rei d'Hoquei 2013. Tot plegat ajuda un equip a continuar fent història per a un Club, que aquest any celebra el seu centenari, i per a tot un poble. Ara demanem que aquesta afluència al pavelló es mantingui en els propers partits d'OK LLIGA que es juguin a casa perquè si tots animem, tots guanyarem. Gràcies afició.