OK LLIGA 2012-13 (JORN. 21): SHUM 1 - LICEO 6

Font: Premsa SHUM

El SHUM ho intenta però no pot amb l’efectivitat de Toni Pérez

Crònica:

Sis gols de Toni Pérez han deixat el SHUM Grupo Maestre sense opcions a la victòria contra un Liceo que ha demostrat perquè és el líder de l’OK Lliga. Els homes d’Ivan Sanz han exercit una bona primera part però el partit s’ha escapat a la represa, quan l’asturià del Liceo ha demostrat un gran encert de cara a porteria.

El SHUM Grupo Maestre ho ha intentat, però superar el Coinasa Liceo ha estat impossible. El líder de la categoria ha anat sempre per davant en el marcador gràcies a un inspirat Toni Pérez. Primer ha rematat un xut llunyà per inaugurar el marcador i després ha fet el segon amb una acció tècnica dins l’àrea. A la primera part Ivan Sanz ha intentat reaccionar l’equip fent debutar a casa del juvenil Roger Presas. L’equip ha lluitat en defensa mentre que en atac totes les pilotes eren aturades per Xavier Malián. Fins que, tres minuts abans d’arribar al descans, Jordi Bartrés ha posat emoció al partit rematant a l’aire una pilota servida per Ruben Fernández.

Amb 1-2 a l’electrònic el joc ha estat igualat i el SHUM ha buscat l’empat just començar la segona part, però una altra vegada Toni Pérez ha decantat la balança. Jordi Bartrés ha disposat d’una falta directa amb 1-3 al marcador però la pilota ha anat al pal. El Liceo s’ha sentit còmode a la pista i Toni Pérez ha continuat amb el seu festival golejador transformant dues faltes directes al minut 39. Aquí s’ha acabat el partit. Quatre gols de diferència han estat impossibles de remuntar i una altra rematada de l’asturià ha posat el sisè i definitiu gol pels gallecs, que amb la victòria d’avui segueixen líders amb vuit punts més que el Barça.

Fitxa.

SHUM Grupo Maestre: Willy Domínguez (p), Ruben Fernández, Jordi Bartrés, Marc Roca i Marc Navarro (cinc inicial); Roger Presas, Albert Soler, Jordi Galán, David Gelmà i Joel Moral.

HC Coinasa Liceo: Xavier Malián (p), Jordi Bargalló, Lucas Ordoñez, Toni Pérez i Matías Pascual (cinc inicial); Eduard Lamas.

Gols (1-6): 0-1, m.12, Toni Pérez; 0-2, m.19,Toni Pérez; 1-2, m.22, Jordi Bartrés –descans– 1-3, m.33, Toni Pérez; 1-4, m.39, Toni Pérez (falta directa); 1-5, m.39, Toni Pérez (falta directa); 1-6, m.41, Toni Pérez.

Àrbitres: Garcia i Buixeda. Blava al local Marc Roca i al visitant Jordi Bargalló; 12 pel SHUM i 13 pel Liceo.

Incidències: Partit corresponent a la 21ª jornada d’OK Lliga. 400 espectadors al Municipal de Maçanet de la Selva.