1 de maig 2013

EL FEMENÍ DEL PHC SANT CUGAT PUJA A L'OK LLIGA FEMENINA

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat va guanyar dissabte (4-2) l'Arenys de Munt i aconsegueix l'ascens matemàtic a l'OK Lliga. Les santcugatenques van fer els deures i van superar clarament el conjunt maresmenc tornant a la màxima categoria de l'hoquei patins estatal un any després del descens i a falta de cinc jornades per al final de temporada.

Dos gols de Maria Rosa Tamburini, un d'Anna Espriu i un altre d'Elisenda Gassó van donar la victòria a les santcugatenques davant un Arenys de Munt que va venir amb un vell conegut de l'afició santcugatenca, l'exentrenador i exjugador del Patí Hoquei, Francesc Colomer. El domini del partit va estar en tot moment del Sant Cugat, que va marxat al descans amb un còmode 3-1. Va ser la màxima golejadora de l'equip vermell-i-negre, Maria Rosa Tamburini qui va obrir el marcador amb un gol en el minut 8 de partit, un gol que va donar la tranquil·litat necessària i que encarrilava el matx. Posteriorment, Anna Espriu va fer un gran gol amb un fort xut des de fora de l'àrea i Elisenda Gassó va fer el tercer per a les santcugatenques. Abans del descans, les maresmenques van retallar distàncies amb un gol molt discutit per les locals en creure que no havia entrat la bola a la porteria.

En el segon temps, Maria Rosa Tamburini va sentenciar el partit amb un gol de contraatac que va deixar l'ascens a tocar de les locals. Les visitants van fer el segon però el marcador no es va moure més i el partit va finalitzar 4 a 2 per a les santcugatenques, que d'aquesta manera aconseguien l'ascens directe a l'OK Lliga.
El tècnic del Patí Hoquei Sant Cugat, Robert Rué, destacava l'èxit de les seves jugadores aconseguint pujant de categoria en una temporada en què l'objectiu era l'ascens. En acabar el partit, jugadores, tècnics i directiva van celebrar la fita a la pista. Encara resten cinc jornades de campionat i la propera les vermell-i-negres visiten la pista del Sant Feliu.