31 de maig 2013

L’ESCOLA DEL CH LLORET PARTICIPA A LA FESTA-TORNEIG JOAN PETIT 2013


INOBLIDABLE!

El passat dissabte 25 de maig va tenir lloc al Complex Esportiu de La Bonaigua de Sant Just Desvern (Baix Llobregat) la celebració de la 13ª edició de la Festa-Torneig Joan Petit, el que podria considerar-se com a màxima fita de l’hoquei patins en categoria d’escola, organitzada enguany pel HC Sant Just amb la col·laboració de l’ajuntament de la vila.

A l’esdeveniment hi van prendre part 254 nens pertanyents a 28 clubs d’arreu de Catalunya, Andorra i Aragó, entre els quals es trobava representat el CH Lloret. La delegació lloretenca va estar formada pels seus dos educadors, Roger i Oriol Perarnau, i els jugadors Francesc, Jordina, Lucas, Martí, Mireia, Nazer, Noah i Pol, que va fer de porter en els quatre partidets que van disputar.

Els vuit petits jugadors lloretencs que van viure aquesta maca experiència

Els nens van gaudir d’una experiència molt profitosa i inoblidable, amb un matí ple d’activitats de lleure, un dinar de germanor i la disputa dels partidets del torneig a la tarda, contra el CE Vendrell, CH Corbera, CP Malgrat i HC Sant Just, davant la presència a les grades dels pares i acompanyants. 

Els nens van gaudir d'un matí ple d'activitats de lleure (Foto: Oriol Perarnau)
Imatge del partit contra el Vendrell
En Francesc per fi va debutar amb l'equip
El segon partidet va ser contra el Corbera
Imatge del partit contra el Malgrat
El Lloret va acabar el torneig enfrontant-se contra els amfitrions
En Pol va estar molt valent com a porter durant els quatre partits
Un cop acabat el torneig, que no té caire competitiu, els menuts van ser obsequiats amb un berenar, una bossa de regals i una cullera de fusta, símbol de la Festra-Torneig Joan Petit, que van rebre de mans d’Eric Abidal, jugador de futbol del FC Barcelona, que va ser el padrí de l’esdeveniment.
Repossant forçes amb un suculent berenar
Gaudint dels balls dels gegants i capgrossos durant la cerimònia de cloenda
En absència d'en Roger i l'Oriol, en Joan roura va ser l'encarregat de rebre els premis de mans d'Eric Abidal
L'equip mostra orgullós les seves culleres de fusta

La Festa-Torneig Joan Petit esta promoguda per la Fundació Amics Joan Petit – Nens amb Càncer, i es realitza des del 2001 de forma itinerant per tota Catalunya. El CH Lloret es va encarregar de la organització de la edició de 2008. Tot i tractar-se d’un acte esportiu, el seu rerefons es solidari, ja que la seva finalitat es la de donar a conèixer el càncer infantil i promoure la seva lluita.

L’equip de la escola del CH Lloret, a part de la Festa-Torneig Joan Petit, aquesta temporada també a pres part d’unes trobades a Cassà, Sta. Coloma de Farners i Banyoles, i abans de que acabi el curs, encara té pendents unes altres cites a Girona i Malgrat de Mar.

En el següents enllaços podeu trobar unes galeria d’imatges d'aquesta experiència:



El CH Lloret, el seu equip d'escola i els pares dels jugadors aprofiten per agraïr el tracte rebut a la organització de la Festa-Torneig Joan Petit 2013 i a les dues voluntàries que van estar acompanyant l'equip durant tota la jornada.