OK LLIGA 2012-13 (JORN. 26): IGUALADA 3 - VENDRELL 4

Font: Premsa CE Vendrell

El Vendrell guanya a la pista de l'Igualada i es manté tercer de l'OK Lliga

Alineacions

IGUALADA HC: Elagi Deitg (porter), Marçal Casadevall, Sergi Pla, Ton Baliu, Oriol Vives –cinc inicial-, David Cáceres i Marc Povedano.

MORITZ CE VENDRELL: Roger Molina (porter), Xavi Barroso, Jepi Selva, Xavi Costa i Eloi Albesa –cinc inicial-, Lluís Ferrer, Àngel Rodríguez, Jordi Aragonès.

Gols
1-0 (12') Ton Baliu; 2-0 (15') David Cáceres; 2-1 (24') Lluís Ferrer; 2-2 (27') Lluís Ferrer; 2-3 (31') Xavi Costa; 3-3 (35') Ton Baliu, de falta directa, i 3-4 (39') Eloi Albesa, de falta directa.

Targetes:
targeta blava a Marçal Casadevall (49').

Àrbitres: Molina i Gómez.

Important victòria del Moritz CE Vendrell a Les Comes d'Igualada que el consolida en la tercera posició de l'OK Lliga.

El partit no va començar gaire bé per als interessos vendrellencs, ja que, amb gols deTon Baliu i de David Cáceres, al minut 15 l'Igualada guanyava per 2 a 0. Però els homes de Guillem Cabestany va saber donar la volta al marcador. Lluís Ferrer, amb un gol abans del descans i un altre a l'inici de la segona part, va empatar el partit. Tot seguit, Xavi Costa va avançar el Vendrell en el marcador. Al minut 35 Ton Baliu, de falta directa, va fer l'empat i, amb una altra falta directa, al minut 39, Eloi Albesa va establir el 3 a 4 definitiu.

Aquesta victòria consolida el Moritz CE Vendrell a la tercera posició de l'OK Lliga i li dóna força per disputar el proper cap de setmana la Final Four de la Copa Cers, que tindrà lloc al Pavelló del CE Vendrell del 10 al 12 de maig (més informació: www.hoqueivendrell.com).

El proper compromís del Moritz CE Vendrell a l'OK Lliga serà el partit a casa contra el Lleida, que està previst que es jugui el dissabte 18 de maig, a les 20 h.