20 de jul. 2013

El Moritz CE Vendrell presenta oficialment les noves incorporacions per a la propera temporada

Font: Premsa CE Vendrell


La Secció d'Hoquei del CE Vendrell ha presentat oficialment les noves incorporacions a la plantilla del Moritz CE Vendrell per a la propera temporada, que són: Carlos Cortijo, procedent de l'Alcobendas; el porter Xús Fernández, procedent del Vilafranca; Sergi Miras, procedent del Barça, i el vendrellenc Jordi Ferrer i Jordi Creus, els dos procedents del Vilanova. A la presentació s'ha hagut d'excusar l'absència d'una altra nova incorporació. Es tracta del porter Xavi Puigbí, procedent del Noia que, per motius d'agenda, no ha pogut assistir a la presentació i serà presentat properament de forma individual.

El president de la Secció d'Hoquei del CE Vendrell, Víctor Romagosa, ha explicat que després d'una temporada històrica, amb la consecució de la Copa del Rei, de la Copa CERS i del tercer lloc a l'OK Lliga, en l'any del Centenari del Club, hi ha molta il·lusió amb la nova temporada, ja que l'equip continuarà fent història disputant per primera vegada les supercopes d'Espany i d'Europa i la Lliga Europea. I tot això es farà amb una plantilla que s'hagut de fer gairebé totalment nova i amb la continuïtat de Guillem Cabestany com a entrenador del Moritz CE Vendrell una temporada més. Els jugadors que continuen són Eloi Albesa, Lluís Ferrer i Àngel Rodríguez. L'esforç, el treball i la humilitat seguiran essent els trets distintius d'un equip que lluitarà per aconseguir noves fites per a la història d'un Club i de tot un poble.

L'entrenador Guillem Cabestany ha explicat que el conjunt del cos tècnic continua una temporada més amb il·lusió i ganes de treballar. I això s'ha renovat amb la incorporació d'uns jugadors que ja han demostrat compromís i ganes de participar en el projecte del Moritz CE Vendrell. L'entrenador ha dit que el primer objectiu és que el nou grup de jugadors faci equip amb el que tot això comporta. I el segon objectiu serà ser una any més un equip de l'OK Lliga competitiu. D'altra banda, ha remarcat que cal començar de zero i no fixar-nos amb el que es va aconseguir la temporada passada.
I els jugadors han mostrat la seva satisfacció per formar part del projecte esportiu del Moritz CE Vendrell i han manifestat que vénen amb molta il·lusió i amb moltes ganes de treballar i de formar un gran equip. Particularment, Jordi Ferrer ha dit que està molt content de tornar al Vendrell, on es va formar com a jugador d'hoquei.

El president de la Secció d'Hoquei del CE Vendrell ha finalitzat la presentació demanant la màxima col·laboració possible de les administracions públiques i de les empreses privades per poder mantenir l'hoquei vendrellenc a la màxima categoria i poder continuar portant el nom del Vendrell per tota Europa. D'altra banda, Víctor Romagosa també ha fet una crida a l'afició per continuar omplint el pavelló en cada partit que es jugui a casa i per aconseguir augmentar el nombre de socis col·laboradors, ja que és molt important la col·laboració de tothom per continuar fent història. Properament, s'informarà sobre l'adquisició de les targetes de col·laborador/a per a la temporada 2013-14.