4 d’ag. 2013

NOTA INFORMATIVA DEL IGUALADA FEMENÍ CHP

Font: Premsa Igualada Femení CHP

L'Igualada Femení Hoquei Club Patins vol donar les gràcies a totes les persones, entitats, empreses i comerços que ens estan donant suport. Sense tots vosaltres, no hauríem pogut assolir la primera fita que ens havíem marcat. El dia 29 de juliol al matí varem poder fer l'ingrés de 3.250 euros a la Real Federación Española de Patinaje i que ens donen dret a participar a la propera OK Lliga Femenina 2013-14. Tot i que el termini de què disposàvem per assolir els diners era de menys de quinze dies, hem quedat gratament sorpresos per la quantitat de gent i mitjans que s’han interessat per la nostra situació. Sabem perfectament que aquest tan sols era el primer pas i tot i que molt important ens queda molt camí per fer. Des d’aquí volem seguir demanant a la ciutadania d’Igualada i sobre tot a les petites i mitjanes empreses i comerços de la ciutat el seu suport per poder seguir assolint durant molt de temps els èxits i alegries esportives que ens han donat durant els últims 25 anys.

Des del Club no volem entrar en cap guerra dialèctica amb l’Igualada Hoquei Club i volem aprofitar l’avinentesa per tancar aquí qualsevol qüestió o malentès que hi hagi pogut haver amb anterioritat.

Salvador Gil García
President del Igualada Femení Hoquei Club Patins

Els interessats en posar-se en contacte amb nosaltres podeu fer-ho enviant-nos un correu a l’adreça electrònica:  igualadafhcp@gmail.com