26 de nov. 2013

ACTUALITAT CP VILAFRANCA

Font: Premsa CP Vilafranca

La reunió de l'ACHP es va celebrar a la seu de Cafès Novell de Vilafranca

Aquest dijous dia 21 de novembre es va celebrar la reunió de l’ACHP ( Associació de Clubs d’Hoquei Patins ) a l’empresa vilafranquina Cafès Novell, empresa col·laborada del Club Patí Vilafranca, on presidents de tots els clubs d’OKlliga es van reunir per debatre temes d’interès dins d’aquest esport. Esmentem que al capdavant de la sessió va haver un breu parlament de l’amfitrió Sr. Ramon Novell acompanyant dels seus fills, Ramon i Josep, on donava la benvinguda a tots els presidents amb una degustació de cafès abans d’entrar en rutina de treball. Aprofitant l’avinentesa que el Club Pati Vilafranca jugava el partit de lliga amb el Coinasa Liceo de la Corunya els presidents un cop acabada la reunió es van desplaçar al pavelló de la poliesportiva per gaudir d’un partit de màxim interès. Des del Club Patí Vilafranca volen agrair a Cafès Novell, la seva col·laboració inestimable

El 1ª Catalana venç al líder amb golejada

Els homes de Miquel Medialdea, van fer el partit més seriós de la temporada i van derrotar per un contundent 6 a 0 al líder de la categoria, el PHC Sant Cugat. De bon inici, els vilafranquins van començar a tenir la possessió de la bola, fent que els del Vallès anessin darrera d’ella. EN una bona jugada i genialitat de contraatac. Enric Martí feia el 1 a 0 en el minut 8. Set minuts després, Ricard Pintado feia el 2n gol pels locals, i abans d’arribar al descans, de nou Martí feia el tercer gol de la nit vilafranquina, amb què es va arribar al descans. A la represa, els de la Capital del Vi, van sortir a ampliar al marcador i amb un gran joc, van aconseguir el quart gol als cinc minuts, obra de nou d’Enric Martí. Tres minuts després, Aleix Córdoba feia el 4 gol vilafranquí, el Sant Cugat, no s’ho creia, tot i així van intensificar la pressió, i van començar a arribar a la porteria vilafranquina, on Mia Martí desviava qualsevol acció de perill. I on el Vilafranca es mostrava tranquil i ben posicionat damunt la pista, i a manca de quinze minuts per l’acabament del partit, Enric Martí feia el seu póker i marcava el sisè gol pels altpenedesencs, que donaven un cop de timó als resultats dels últims partits davant d’un líder que va quedar enlluernat pel joc desplegats pel Patí.

El sub 23 cau amb el Sant Cugat

L’equip del sub-23 ha perdut davant del PHC Sant Cugat, en la 7ª jornada de la lliga ACHP, per un 2 a 6, en un partit, on els santcugatencs han sortit a netejar la imatge de la derrota del dissabte davant el 1ª Catalana, ja que en la primera part, han dominat els del Vallès i quan els vilafranquins s’han refet, ja a la segona part, ha estat massa tard i el Sant Cugat ja portava 4 gols d’avantatge i han acabat enduent-se els 3 punts.