LLIGA EUROPEA 2013-14 -GRUP B- (JORN 1): VENDRELL 4 - QUEVERT 1

Font: Premsa CE Vendrell

El Vendrell guanya el seu primer partit de la Lliga Europea

Fitxa del partit

Moritz CE Vendrell: Xevi Puigbí (porter), Carlos Cortijo, Sergi Miras, Àngel Rodríguez, Eloi Albesa –cinc inicial- Lluís Ferrer, Xixi Creus, Jordi Ferrer, Erik Gual i Xús Fernández (porter).

HC Quevert: Olivier Gelebart (porter), Corentin Truluer, Sergio Burgoa, Sébastien Landrin, Tpno Seró -cinc inicial- Corentin Lepolodec, Sébastien Furstenberger, Jéremy Audelin, Maxi Oliva i Justin Lochu (porter) .

Gols: 0-1 Corentin Truluer (8'); 1-1 Sergi Miras (24'), de penal; 2-1 Lluís Ferrer (25'); 3-1 Jordi Ferrer (29'), i 4-1 Jordi Ferrer (44').

Àrbitres: Miguel Guilherme i Luis Peixoto (Portugal).

Targetes blaves: Toni Seró (24'), Eloi Albesa (41');

Un gran ambient d'hoquei es va viure al pavelló del Club d'Esports Vendrell en el primer partit de Lliga Europea que jugava l'equip vendrellenc en la seva història.

Abans de començar el partit, es va fer un minut de silenci per la mort de Jesús Trayner, exalcalde del Vendrell i exjugador d'hoquei, i del jove Arnau Vilalta, que era delegat auxiliar del CP Voltregà.

En els primers minuts de la primera part els dos equips van anar a l'atac a buscar el primer gol i el premi va ser per al Quevert quan al minut 8
Corentin Truluer va fer el 0 a 1 amb un xut des de la banda. Al minut 15, els àrbitres van xiular penal a favor del Vendrell, però Gelebart va aturar el xut de Sergi Miras. A falta de dos segons per al descans, el Vendrell va disposar d'un altre penal i aquesta vegada sí que Sergi Miras va introduir la pilota a la porteria i al descans es va arribar amb l'empat d'1 a 1.

A la mitja part es va poder gaudir d'un partit d'exhibició dels equips de les escoles d'hoquei del Vendrell i del Cambrils.

La segona part va començar amb un gol només començar de Lluís Ferrer. I quatre minuts després Jordi Ferrer va ampliar l'avantatge en el marcador aprofitant un contraatac després que Puigbí aturés un penal. Al minut 41 Eloi Albesa va rebre una targeta blava per una falta, però Puigbí va neutralitzar l'execució de Landrin. Al minut 44 Jordi Ferrer va fer el 4 a 1 amb un xut creuat que va sorprendre Gelebart. Aquest marcador va donar tranquil·litat al Vendrell, però el Quevert va continuar buscant el gol per reduir distàncies. Però el marcador ja no es va moure i el Vendrell va guanyar amb claredat el seu primer partit de la Lliga Europea.

El proper dissabte 16 de novembre, a les 20 h, el Moritz CE Vendrell rebrà la visita del CP Vilanova en partit de l'OK Lliga.