9 de nov. 2013

OK LLIGA 2013-14 (JORN 5). VILAFRANCA 5 - REUS 3

Font: Premsa CP Vilafranca / EsportsPènedès.cat

EL VILAFRANCA VENÇ AL REUS EN UN GRAN PARTIT

El Patí Vilafranca va guanyar a un dels quatre equips que arribaven invictes a la cinquena jornada i en aquest cas, el Reus Deportiu, colíder que comptava tots els seus partits per victòries.

Uns primers minuts estel·lars de Gerard Camps amb constants aturades que s’han allargat durant els 50 minuts del partit han permès veure un Reus fent una pressió a alta a mitja pista buscant les seves ocasions a les contres. El Vilafranca ha treballat molt bé la seva defensa buscant en atac forats per tenir les seves ocasions i d’aquí ha nascut l’1-0 de Xavi Caldú després d’un estrany que ha superat a Roger Molina. Trenta dos segons després Xavi Costa ha aprofitat una de les poques errades de Camps recollint una bola a dins l’àrea per fer l’empat a 1. Camps ha tornat a aparèixer per aturar una falta directa a Jordi Adroher comesa per Berna Garcia i a un conseqüent penal a Albert Casanovas per blocar la bola. Al 20’ Caldú ha fet el segon rematant al segon pal una bola de Marc Navarro deixant el 2-1 al descans. Destacar un parell d’aturades de Molina a Galán en el darrer minut.

Als dos minuts de la segona Xavi Costa ha comès la desena falta però Molina li ha tret la ocasió a la falta directa a Caldú. Un minut després hi hagut penal pels vilafranquins però Joan Vàzquez l’ha errat, fet que ha esmenat el capità vilafranquí Caldú al 29’ amb el 3-1. El Reus l’ha tingut amb una discutida falta directa però de nou Camps li ha aturat el llançament a Costa. Els reusencs ho han provat tot amb contres i llançaments llunyans però el treball defensiu dels vilafranquins els ha fet posar més nerviosos del compte. Jepi Selva ha fallat un penal però seguidament ha arribat la directa acumulativa que ara sí Xavi Costa ha marcat fent el 3-2. Quatre segons després ha arriba la 15a del Reus i Pablo Aguarón, en la directa, ha tornat a fer-se amb l’avantatge amb el 4-2. Una blava a Navarro ha vist com Costa tornava a errava la directa.

A quatre minuts pel final Albert Casanovas ha reduït distàncies amb el 4-3 amb un llançament creuat des de fora l’àrea i de nou Aguarón ha fet el 5-3 de penal. Un pal de Casanovas i dues blaves en els instants finals per Casanovas i Costa, crispats per l’actuació arbitral han tancat el partit.

Segona victòria del CP Vilafranca Capital del Vi que es col·loca sisè amb 8 punts després de dues victòries, dos empats i una derrota.

CP VILAFRANCA CAPITAL DEL VI (5) : Gerard Camps – Jordi Esteva – Marc Navarro – Jordi Galán – Joan Vázquez [5 inicial] Xavi Caldú – Berna García – Pablo Aguarón

REUS DEPORTIU (3) : Roger Molina – Xavi Rubio – Joan Salvat – Albert Casanovas – Jordi Adroher [5 inicial Xavi Costa – Jepi Selva – Marc Ollé

Gols: 1-0 Xavi Caldú 10’30” / 1-1 Xavi Costa 11’02 / 2 -1 Xavi Caldú 19’53” / 3-1 Xavi Caldú 29’36” / 3-2 Xavi Costa (fd) / 4-2 Pablo Aguarón (fd) 41’06” / 4-3 Albert Casanovas 45’55” / 5 – 3 Pablo Aguarón (p) 46’11”





El diari El 9 Esportiu es fa ressò del CP Vilafranca Capital del Vi


En l'edició número 4780 d'aquest dijous 7 de novembre, el periodista esportiu Albert Camps, del diari El 9 Esportiu, fa un ampli reportatge del Club Patí Vilafranca Capital del Vi en les pàgines centrals del diari, en les quals parla de l'equip, com un dels equips a consolidar-se a la categoria. Us deixem adjunt aquest reportatge.


El Sub 23 contra el Reus i el 1ª Catalana amb el Setmenat

Aquest proper cap de setmana hi torna a haver hoquei del bo al pavelló de Vilafranca, i és que els altres dos equips sèniors del Club, l’equip del Sub-23 i el de 1ª Catalana tenen compromisos molt importants.

Primer serà el torn dels homes de Miquel Medialdea a la categoria de 1ª Catalana, el dissabte 9 de novembre a les 19:55h contra el Sentmenat, un històric de l’hoquei patins que havia arribat a jugar a la divisió d’honor anys enrere. Els del Vallès arribaran a la capital de l’Alt Penedès posicionats en segon lloc a la classificació, però el Patí vol demostrar el seu bon joc desplegat els últims partits i esperar tenir una mica més de sort, ja que les últims partits perduts han estat per la mínima.

Per la seva banda, els més petits de 23 anys, entrenats per Carles Freixedes, diputaran el seu encontre aquest diumenge 10 de novembre a les 12:30h, davant el Reus Deportiu, un partit que ha de servir als vilafranquins per consolidar-se a la part alta de la calcificació, i consolidar-se com un dels grans d’aquesta lliga.

Horaris dels partits dels equips del CP Vilafranca del 9/10 de novembre

ESCOLA: CP Vilafranca - CP Cubelles
Diumenge 10 de novembre a les 9:30h, Vilafranca
PRE-BENJAMÍ INICACIÓ: CP Vilafranca - HC Sant Just
Dissabte 9 de novembre a les 15h, Vilafranca
PRE-BENJAMÍ A: CP Vilafranca - CE Torrelavit
Diumenge 10 de novembre a les 10:30h, Vilafranca
PRE-BENJAMÍ B: CP Vilafranca - CP Cubelles
Diumenge 10 de novembre a les 11:30h, Vilafranca
PRE-BENJAMÍ C: CP Vilanova C - CP Vilafranca
Dissabte 9 de novembre a les 15:30h, PL. de les Casernes, Vilanova i la Geltrú
PRE-BENJAMÍ D: CP La Sagrera - CP Vilafranca
Dissabte 9 de novembre a les 10h, c/ Hondures 2, Barcelona
BENJAMÍ: HF Sant Josep - CP Vilafranca
Dissabte 8 de novembre a les 12h, c/ Germans Sant Gabriel 2, Sant Sadurní d'Anoia
ALEVÍ A: CP Vilafranca - CH Ripollet
Dissabte 9 de novembre a les 16:00h, Vilafranca
ALEVÍ B: CN Reus Ploms - CP Vilafranca
Dissabte 9 de novembre a les 16:30h, Av. Marià Fortuny 5, Reus
INFANTIL: CE Noia - CP Vilafranca
Diumenge 10 de novembre a les 12:00h, c/ Josep Rovira s/n, Sant Sadurní d'Anoia
JUVENIL:CP Vilafranca - CP Monjos
Dissabte 9 de novembre a les 17:15, Vilafranca
JÚNIOR: CP Vilafranca - CH Arenys de Munt
Dissabte 9 de novembre a les 18:30, Vilafranca
1ª CATALANA: CP Vilafranca - HC Sentmenat
Dissabte 9 de novembre a les 19:55, Vilafranca
SUB-23: CP Vilafranca – Reus Deportiu
Diumenge 10 de novembre a les 12:30h, Vilafranca