OK LLIGA 2013-14 (JORN. 7): IGUALADA 5 - VENDRELL 1

Derrota del Vendrell a Les Comes

Alineacions

MONBUS IGUALADA: Elagi Deitg, Jaume Molas, Ton Baliu, Oriol Vives i Sergi Pla –cinc inicial- David Carles, Joan Muntané, Nil Garreta i Jassel Oller.

MORITZ CE VENDRELL: Xevi Puigbí, Jordi Creus, Eloi Albesa, Sergi Miras, i Jordi Ferrer –cinc inicial- Àngel Rodríguez, Carlos Cortijo, Lluís Ferrer, Erik Gual i Xús Fernández.
Gols:1-0 Ton Baliu (1’); 1-1 Lluís Ferrer (13’) ; 2-1 Jassel Oller, de penal (28’); 3-1 Ton Baliu (29’); 4-1 Jaume Molas (41’), i 5-1 Ton Baliu, de penal (42’).
Àrbitres: José Juan Melero i Xavier Buixeda, que va substituir Josep Gómez per la mort de la seva esposa, motiu pel qual abans de començar el partit es va guardar un minut de silenci.
L’Igualada va deixar ben clar de bon començament que volia trencar la dinàmica de derrotes en les darreres jornades del campionat i al primer minut Ton Baliu ja va fer l’1 a 0. Al minut 13, Lluís Ferrer va aconseguir empatar i amb el marcador d’1 a 1 es va arribar al descans. La segona part va començar com la primera, però en aquest cas els igualadins van aconseguir posar-se amb dos gols d’avantatge gràcies a un penal executat per Jassel Oller i per un altre gol de Ton Baliu. El Moritz CE Vendrell no va poder fer res per remuntar aquest marcador i Jaume Molas i Ton Baliu (aquest últim va fer el seu hat trick de penal) van acabar establint el 5 a 1 definitiu.

Ara l'equip ja pensa en el partit de Lliga Europea del proper dissabte 23 de novembre, a les 20 h, a la pista del Diessbach (Suïssa). I el proper partit d’OK Lliga serà el dissabte 30 de novembre, a les 20 h, al pavelló del Club, amb un interesantíssim derbi penedesenc entre el Moritz CE Vendrell i el CP Vilafranca.