7 de des. 2013

EL DIA 22 ES CELEBRARÀ EL SEGON PARTIT SOLIDARI ENTRE LES SEL·LECCIONS DE LA VEGUERIA DEL PENEDÈS I CATALUNYA

Font: Premsa CP Vilafranca
El Club Patí Vilafranca torna a organitzar la segona edició del partit entre la Sel.leció Catalana i la Sel.lecció de la Vegueria Penedès formada per jugadors nascuts dins la mateixa àrea. Aquest partit preten ser una festa per l'hoquei, la Vegueria i Catalunya que en aquests moments són tan importants per la nostra terra .

Aquest esdeveniment serà el proper 22 de desembre als voltants de les 12 hores, època en què la competició està aturada i per tant es podrà comptar amb la presència de molts jugadors de l'OK Lliga.
També es realitzaran durant aquest dia dos actes solidaris, un de recollida d'aliments i l'altra de recollida de joguines, involucrant dos entitats sense ànim de lucre que tenim a la nostra comarca com poden ser el Rebost Solidari i la Creu Roja. Com a tret característic de la passada edició només apuntar-vos que es van recollir 1300 Kg d'aliments i un centenar de joguines.
La organització espera que aquest any sigui tant exitós com el darrer.

 La presentació d’aquest gran esdeveniment esportiu tindrà lloc el proper 9 de desembre a les 18.30 hores , en cal Figuerot – Cr. Del General Prim, núm. 11 – Vilafranca del Penedès.