OK LLIGA 2013-14 (JORN 10): VENDRELL 1 - CERCEDA 3

Font: Premsa CE Vendrell

El Vendrell perd a casa contra el Cerceda

Alineacions

MORITZ CE VENDRELL (1): Xevi Puigbí (porter), Jordi Ferrer, Eloi Albesa, Sergi Miras, Àngel Rodríguez –equip inicial, Xixi Creus, Lluís Ferrer, Carlos Cortijo, Xus Fernández (porter) i Aleix Cid.

CP CERCEDA (3): Martín Barrós (porter), Joan Grasas, Martín Payero, José Ramón López, David Torres –equip inicial- Gonzalo Pérez, Sergio Huelves, Juan Fariza, Jacobo Mantiñán i Willy Domínguez (porter).

Gols1-0 (15') Lluís Ferrer; 1-1 (18') Gonzalo Pérez; 1-2 (24') Juan Fariza, i 1-3 (34') Gonzalo Pérez.

Àrbitres: Isaac Sanz i Ginés Sánchez.

En els primers minuts de la primera part el Cerceda va disposar de bones ocasions a prop de la porteria defensada per Puigbí per avançar-se en el marcador. El Vendrell, davant d'una defensa molt ben ordenada del Cerceda, va centrar el seu atac en xuts llunyants. Però el primer gol el va marcar Lluís Ferrer rematant una passada de Sergi Miras a sobre de la porteria de Barrós. Tres minuts després Gonzalo Pérez va fer l'1 a 1. El partit continuava amb la igualtat de l'inici del partit. Al minut 21, els àrbitres van assenyalar penal a favor del Vendrell. El xut de Sergi Miras va anar al pal. A dos minuts per al descans el Vendrell va acumular la novena falta. A pocs segons per arribar a la mitja part Gonzalo Pérez va fer l'1 a 2. Només començar la segona part, els àrbitres van xiular un altre penal a favor del Vendrell, però el porter del Cerceda va aturar el penal de Miras i el xut del rebot del mateix jugador. Tot seguit va caure la desena falta del Moritz CE Vendrell. Puigbí va aturar la falta directa executada per Martín Payero. Al minut 34, Gonzalo Pérez va fer l'1 a 3. El partit es va posar molt complicat per al Vendrell. A dotze minuts per al final el Cerceda va acumular la novena falta. Al minut 42 va caure la desena falta del Cerceda, però Eloi Albesa no va poder superar Barrós. Els minuts anaven passant i el Vendrell no trobava la manera de retallar distàncies en el marcador. A dos minuts per al final, els àrbitres han xiulat falta directa a favor del Vendrell. En aquesta ocasió Eloi Albesa tampoc va poder superar Barrós. Tot seguit, els àrbitres van xiular falta directa favorable per al Cerceda, però Payero no va superar Puigbí i el resultat final va ser d'1 a 3.

Amb aquesta derrota a casa, el Moritz CE Vendrell se situa en la quarta posició de la classificació de l'OK Lliga. Ara ja toca pensar en el proper partit del dissabte 14 de desembre, a les 20 h, en què es rebrà la visita del Benfica per jugar una nova jornada de la Lliga Europea.