23 de des. 2013

OK LLIGA 2013-14 (JORN. 11): VILAFRANCA 3 - TORDERA 2

Font: EsportsPenedès.cat/Premsa CP Vilafranca

El Vilafranca acaba el 2013 amb una gran victòria davant el Tordera

EsportsPenedès | La Poliesportiva vilafranquina va viure ahir la darrera jornada d’aquest 2013 amb una victòria per la mínima del CP Vilafranca Capital del Vi davant d’un voluntariós CP Tordera que va anar per davant durant tota la primera part.

Un Vilafranca condicionat per les baixes en atac de Pablo Aguarón, en el tram final de la seva recuperació, i Xavi Caldú, reservat per precaució després del trau que es va fer en el partit contra el Voltregà. El Tordera va plantejar una defensa tancada després de fer-se amb el 0-1 obra de Marc Serra als 8 minuts. Els vilafranquins buscaven el gol però tampoc va mostrar-se resolutius en atac, cosa que va fer que s’arribés al descans amb aquest resultat.

El Tordera intenta defensar una acció en atac de Berna Garcia, autor de dos gols.
La segona part va començar amb dues directes. L’acumulativa la va errar Marc Navarro pel Vilafranca i el Tordera, després que Jordi Galán veiés una blava, també va desaprofitar el llançament per mitjà de Serra. El CP Vilafranca va llançar-se a l’atac i d’aquí en van néixer l’empat obra de Berna García arrastrant una bola creuada a l’escaire esquerre al 35’. Cinc després va arribar la 15a falta del Tordera i el mateix Berna va errar la directa, però va recollir el rebot per avançar als altpenedesencs. Els visitants venien a lluitar-ho tot i en una bola penjada a l’àrea, Joan Castañé va tornar a igualar el marcador a 2. Condicionats pel poc moviment de banqueta, fent jugar a un Joan Vàzquez amb molèsties a la mà, Jordi Esteva es va vestir de davanter i lluitant des de dins de l’àrea va aprofitar una bola penjada de Galán per rematar a l’aire el que seria el definitiu 3-2.

Marc Navarro va estavellar una falta directa en el travesser de la porteria de Jordi Lòpez
Quarta victòria de la temporada dels vilafranquins que els permet tancar l’any encadenant tres jornades consecutives puntuant. Els triomfs sumats als tres empats que tenen els donen uns tranquil·litzadors 15 punts per encarar amb esperances el segon tram de la temporada.

CP VILAFRANCA CAPITAL DEL VI (3): Gerard Camps – Jordi Galán – Marc Navarro – Berna García – Jordi Esteva [5 inicial] Joan Vàzquez

CP TORDERA (2): Jordi López – Joan Castañé – Marc Serra – Andrea Bolcato – Sergi Parra [5 inicial] Marçal Cuenca – Enric Nuñez – Adrià Martos – Carles Torner – Josep Hernáez

Gols: 0 – 1 Marc Serra 8’12” / 1 – 1 Berna García 35’47” / 2 – 1 Berna García 39’58” / 2 – 2 Joan Castañé 41’50” / 3 – 2 Jordi Esteva 47’50”


També cal destacar que els altres equips sèniors del Patí han guanyat els seus partits, així el divendres abans de l’OKlliga, el Sub-23 guanyava al Tordera per 6 a 3, en un partit molt entretingut, i el diumenge el 1ª Catalana remuntava el partit a Montbui i el guanyava a manca de 21 segons per l’acabament. Ara les competicions ja no tornaran fins passat Reis, amb el partit de l’OKlliga, el dimarts dia 7 de gener a Blanes a les 21h.