11 de des. 2013

PRESENTACIÓ DEL PARTIT ENTRE LES SELECCIONS DE LA VEGUERIA DEL PENEDÈS I CATALUNYA

Font: EsportsPenedes.cat / Premsa CP Vilafranca

El millor hoquei solidari a Vilafranca el dia 22 de desembre: Vegueria Penedès - Catalunya


EsportsPenedès // Dilluns a la tarda es va presentar la segona edició del partit de Nadal, solidari i d’exhibició entre les Seleccions de la Vegueria Penedès i les Seleccions Catalanes femenina i masculina de cara al proper diumenge 22 de desembre, que organitza el Club Patí Vilafranca.


Un moment de l'acte de presentació

L’acte arrencarà a les 10:30 amb el partit femení i a les 12:00 amb el masculí. Respecte als equips penedesencs repeteixen tècnics, Jordi Garcia pel masculí i Oriol Torelló pel femení, i a finals de setmana donaran a conèixer les convocatòries. Recordar que els masculins i femenins catalans els dirigeixen Jordi Camps i Josep Ma Barberà respectivament. Malauradament la jornada coincidirà amb els partits entre Noia-Vendrell i FC Barcelona-Reus Deportiu d’OK Lliga, fet pel qual cap dels jugadors d’aquests equips hi podrà ser present.


Garcia, Torelló, Barberà i Camps, els seleccionadors dels combinats

Pel què fa a la vessant solidaria, com en la primera edició es demana a tothom que s’acosti al Pavelló que porti aliments o joguines que es bescanviaran per l’entrada amb la voluntat de repetir l’èxit de l’any passat amb 1300 quilos i més de 100 jocs..



L’acte, celebrat a Cal Figarot, ha comptat amb la presència de diferents autoritats per presentar aquesta nova edició. El president de la Federació Catalana de Patinatge, Quim Pastor, ha destacat el fet que “aquest acte és més que un partit pel fet de comptar amb tres ingredients, l’esportiu, el social i solidari i l’identitari, tots ells claus per tenir èxit. L’ha seguit Gerard Figueras, director del Consell Català de l’Esport, per qui “l’esport és un eix vertabrador de Catalunya i en aquest acte es veu com l’Hoquei és Penedès, el Penedès Vegueria i la Vegueria País”, remarcant que les coses s’han de dir des del territori. L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, va fer incís en el fet que “és positiu que una entitat on no hi ha polítics cregui en la Vegueria”.


Els representats de les entitats i ens que han fet possible la jornada solidaria d'hoquei per segon any consecutiu