28 de gen. 2014

LLIGUETA "ELS MENUTS" 2014 (JORN. 2): MALGRAT 3 - LLORET 0


LA FÀBRICA DE CRACKS NO S'ATURA

Sempre arriba uns mesos més tard que les grans competicions, però mai falla... un any més, l'hoquei al nivell més petit, l'hoquei d'escoleta, torna a engegar motors per ensenyar a tothom que aquí l'hoquei ja es viu amb passió pràcticament des dels bolquers. I aquí a casa nostra, quan parlem d'hoquei d'escoletes, un dels referents és la Lligueta “Els Menuts” que organitza el CP Malgrat, i enguany ja compleix dotze edicions amb la participació de diversos equips de la zona, que s'enfronten entre ells sense afany competitiu, només amb l'objectiu de que els futurs cracks preguin el seu primer contacte amb l'hoquei patins d'una manera didàctica i divertida.

Un dels enfrontaments més interessants que ens deparava aquesta segona jornada de “Els Menuts” 2014 era el que enfrontava als organitzadors, el CP Malgrat, i al CH Lloret, que tornava a participar a la “competició” desprès de ser-hi absent la passada edició. Cal remarcar que els dos clubs estrenen enguany un nou i engrescador projecte a nivell d'escoleta.

El partidet en sí va estar dominat amb claredat per un molt més rodat Malgrat, que es va imposar en les tres parts de forma àmplia, encara que cap dels presents va fer cap cas al marcador. El Lloret es va presentar a Malgrat amb moltes baixes, i només va poder reunir a cinc jugadors, tots ells del 2009 i 2010, i per a la gran majoria, aquest es tractava del primer partidet “en serio” contra un rival diferent, circumstància que va quedar ben reflectida a la pista.

I com acostuma a passar en aquests casos, al final del partit el que menys va importar va ser el resultat, ja que la experiència viscuda es el que realment acaba per prevaldre i del que s'acaba per treure les coses positives. Si els partits es tinguessin que mesurar per ganes i il·lusió, tots dos equips haurien sortit guanyadors.