20 de gen. 2014

OK LLIGA 2013-14 (JORN. 14): IGUALADA 4 - VILAFRANCA 0

Font: EsportsPenedes.cat/Premsa CP Vilafranca

Al CP Vilafranca no li vol entrar la bola a Igualada 


EsportsPenedès| 35 llançaments vilafranquins i 0 gols. 22 igualadins i 4. La penúltima jornada de la primera volta ha deixat la sisena derrota del curs del CP Vilafranca Capital del Vi en un matx on malgrat disposar de quatre oportunitats a bola aturada, la gran majoria ha topat amb l’home del partit, Elagi Deitg.

El partit ja ha començat travat pels vilafranquins. En la primera jugada ha perdut la bola i al contraatac Oriol Vives ha establert l’1-0. Les tímides ocasions de jugada han donat pas a tres penals pel CP Vilafranca. Jordi Galán ha enviat el primer al pal, Bernabé García fora i Joan Vàzquez ha vist com Elagi Deitg li aturava.

A la segona part el Vilafranca ha sortit més mentalitzat de cara al gol però davant s’ha trobat a Deitg. A part al minut 34’ Sergi Pla, des de dins de l’àrea, ha fet el 2-0. En el tram final del partit Vives ha disposat d’una falta directa que ha aturat Gerard Camps però un minut després Jaume Molas ha aprofitat l’acumulativa per fer el tercer. Al darrer minut els vilafranquins han disposat d’una directa que Pablo Aguarón no ha pogut aprofitar i a cinc segons pel final Oriol Vives ha fet el definitiu 4-0.

A hores d’ara, pendents de tancar la 14ena jornada, els vilafranquins encara tindrien alguna opció matemàtica de ser a la Copa del Rei sempre i quan el Cerceda empatés o perdés el seu partit, ja que en cas de victòria ja no podria ser possible. Aquesta mera possibilitat però de ben segur que no estar dins de les preocupacions dels vilafranquins que han començat aquest 2014 d’una forma molt irregular.