OK LLIGA 2013-14 (JORN. 15): LICEO 9 - VENDRELL 1

Alineacions

COINASA LICEO: Xavier Malian, Josep Lamas, Lucas Ordóñez, Jordi Bargalló i Eduard Lamas -cinc inicial- Juan José López, César Carballeira, Toni Pérez i Aitor Prada.
MORITZ CE VENDRELL: Xevi Puigbi, Lluís Ferrer, Xixi Creus, Sergi Miras i Eloi Albesa -cinc inicial- Àngel Rodríguez, Jordi Ferrer, Carlos Cortijo i Xús Fernández.

Gols
1-0 (1') Edu Lamas ; 2-0 (1') Lucas Ordóñez, de falta directa; 3-0 (5') Lucas Ordóñez, de penal; 4-0 (7') Jordi Bargalló; 5-0 (14') Toni Pérez; 5-1 (24') Sergi Miras, de penal; 6-1 (27') Jordi Bargalló; 7-1 (37') Toni Pérez; 8-1 (45') Lucas Ordóñez, i 9-1 (48') Josep Lamas.

Àrbitres: Gómez i Veiga.

Targetes: blaves a Àngel Rodríguez (6') i Eduard Lamas (6').

El Liceo va sortir a la pista amb ganes de resoldre el partit ben aviat i al minut 7, ja estava guanyant 4 a 0. Al minut 14, Toni Pérez va ampliar l'avantatge en el marcador fent el 5 a 0. Al darrer minut de la primera part Toni Pérez va fer penal sobre Xixi Creus i Sergi Miras ho va aprofitar per fer el 5 a 1, resultat amb el qual es va arribar al descans després que Xevi Puigbí aturés un penal executat per Toni Pérez. A la segona part, el Liceo també va sortir amb intensitat per rematar el partit i no tenir cap sorpresa. Jordi Bargalló, al minut 27, ja va fer el 6 a 1. El Vendrell no va reaccionar i Toni Pérez, Lucas Ordóñez i Josep Lamas van establir el 9 a 1 definitiu.
Lamas defensat per Miras (Foto: Patricia Rey)
Amb aquest resultat el Moritz CE Vendrell se situa sisè de la classificació i dimarts ja se sabrà contra quin cap de sèrie (FC Barcelona, Coinasa Liceo, CP Voltregà i CP Vic) jugarà el partit d'accés a les semifinals de la Copa, que aquest any es disputarà a Lleida entre el 27 de febrer i el 2 de març. Els altres equips classificats són el Reus Deportiu i el CP Cerceda. L'ICG Software Lleida jugarà la fase final de la Copa com a amfitrió de la competició. Dimarts 28 de gener, a les 12.30 h, a la Paeria de Lleida, tindrà lloc el sorteig dels quarts de final de la Copa.

Jugada d'atac del Liceo (Foto: Patricia Rey)
El proper dissabte 1 de febrer, a les 20 h, el Moritz CE Vendrell rebrà la visita del Calafell en la primera jornada de la segona volta de l'OK Lliga. Es fa una crida a tota l'afició a omplir el pavelló del Club per animar l'equip en el gran derbi del Baix Penedès.