OK LLIGA 2013-14 (JORN. 16): VENDRELL 4 - CALAFELL 4

Font: Premsa CE Vendrell

El derbi del Baix Penedès acaba amb empat

Alineacions

MORITZ CE VENDRELL (4): Xevi Puigbí (porter), Xixi Creus, Eloi Albesa, Sergi Miras, Lluís Ferrer –equip inicial, Jordi Ferrer, Carlos Cortijo, Àngel Rodríguez, Xus Fernández (porter) i Edgar Juncosa.

CP CALAFELL (4): David Arellano (porter), Ferran Rosa, Borja Ferrer, Gerard Verger, Pol Galbas –equip inicial- Sergi Romeu, Ferran Riera, Oriol Palau, Marc Vergés, Xavier Andreu (porter).

Gols1-0 (5') Xixi Creus; 1-1 (6') Gerard Verger; 1-2 (9') Borja Ferrer; 1-3 (16') Borja Ferrer; 2-3 (34') Lluís Ferrer; 2-4 (38') Ferran Rosa; 3-4 (46') Xixi Creus, i 4-4 (49') Carlos Cortijo.

Àrbitres: Fernández i Martínez.

Targetes: blaves a Sergi Miras (8'), a Sergi Romeu (14') i a Àngel Rodríguez (45').

Es va viure un gran ambient de derbi baixpenedesenc al pavelló del CE Vendrell. El partit va començar amb un joc intens per part dels dos equips. Al minut 5, Xixi Creus va fer l'1 a 0, però el Calafell va donar la volta al marcador amb gols de Gerard Verger i Borja Ferrer. Abans, després de l'empat del Calafell, al minut 8, Sergi Miras va rebre una targeta de blava per una falta sobre Gerard Verger. Puigbí va neutralitzar la falta directa executada per Ferran Rosa. Al minut 14 els àrbitres van ensenyar una targeta blava a Sergi Romeu, però Eloi Albesa no va poder superar Arellano en la falta directa. Al minut 16 Borja Ferrer va fer l'1 a 3 aixecant la pilota per sobre de Puigbí, resultat amb el qual es va arribar a la mitja part.

Falta directa picada per Eloi Albesa que no va acabar en gol
Durant el descans es va poder gaudir d'un partit d'exhibició de l'Escola d'Hoquei del CE Vendrell. I els aficionats que omplien les grades del pavelló del Club van poder col·laborar en la iniciativa “Un Vot, un Euro” per recollir diners per a ajuts de menjador escolar.

A la segona part, el Vendrell va sortir a per totes per capgirar el marcador. Al minut 34 Lluís Ferrer va fer el 2 a 3. Tot seguit, li van fer penal a Xixi Creus, però Arellano va aturar el xut de Sergi Miras. Al minut 37 els àrbitres van xiular un altre penal a favor del Vendrell i Lluís Ferrer va tirar el xut al pal. Tot seguit, va caure la desena falta del Vendrell i Ferran Rosa va fer el 2 a 4 de falta directa. Al minut 42 Eloi Albesa va haver d'abandonar la pista per un fort cop que no el va permetre continuar, i va haver de ser traslladat a un centre hospitalari per poder ser atès per un fort dolor a l'esquena. Al minut 45 Àngel Rodríguez va rebre una targeta blava. Al minut següent Xixi Creus va fer el 3 a 4. Al minut 47 el Calafell va fer la novena falta i el tram final del partit es va posar molt emocionant. Al minut 48 els àrbitres van xiular penal a favor del Calafell i Puigbí el va aturar. Tot seguit, Carlos Cortijo va fer l'empat i amb el resultat de 4 a 4 es va arribar al final del partit.

El proper dimarts 4 de febrer, el Moritz CE Vendrell es desplaçarà a la pista del Vic per jugar la 17a jornada d'OK Lliga.