OK LLIGA 2013-14 (JORN. 18): VENDRELL 5 - VOLTREGÀ 3

Font: Premsa CE Vendrell

El Vendrell guanya 5 a 3 al Votregà

Alineacions

MORITZ CE VENDRELL (5): Xevi Puigbí, Xixi Creus, Sergi Miras, Lluís Ferrer i Jordi Ferrer –cinc inicial- Àngel Rodríguez, Eloi Albesa, Carlos Cortijo, Erik Gual i Josep M. Guasch (porter).

CP VOLTREGÀ (3): Roger Torelló (porter), Juli Anguita, Eric Vargas, Àlex Rodríguez, Xevi Armengol –cinc inicial- Pau Carbonell, Albert Grau, Pol Paradeda, Daniel Rodríguez i Ernest Burgaya (porter).

Gols1-0 (6’) Lluís Ferrer; 2-0 (8') Lluís Ferrer; 3-0 (22') Xixi Creus; 4-0 (28') Sergi Miras, de penal; 5-0 (35') Xixi Creus; 5-1 (39') Eric Vargas; 5-2 (40') Àlex Rodríguez, i 5 a 3 (49') Albert Grau.

Àrbitres: Alberto Garrote i Xavier Buixeda.

Targetes: blava a Ricard Ares (33').

Amb un inici de la primera part trepidant, als minuts 6 i 8, Lluís Ferrer va avançar en el marcador el Moritz CE Vendrell amb dos gols. Al minut 22 Xixi Creus va fer el 3 a 0. A falta d'un minut i vint segons per al descans, el Vendrell va fer la desena falta, però Puigbí va aturar la falta directa executada per Dani Rodríguez.

Durant el descans es va poder gaudir d'un partit d'exhibició entre les escoles d'hoquei del CE Vendrell i el Reus Ploms.

Als tres minuts d'iniciar-se la segona part, els àrbitres van xiular penal favorable al Vendrell i Sergi Miras va aprofitar l'ocasió per fer el 4 a 0, que posava molt de cara el partit per al Vendrell. Al minut 33, l'entranador del Voltregà va rebre una targeta blava per protestar i els osonencs van haver de jugar amb inferioritat dos minuts. Al minut 35, després d'una jugada ben trenada per tot l'equip, Xixi Creus va rematar un xut de Sergi Miras per fer el 5 a 0. Tot seguit, els àrbitres van assenyelar penal contra el Vendrell i Puigbí va estar una altra vegada encertat i va aturar el xut de Xevi Armengol. Al minut 39, Eric Vargas va fer el 5 a 1 i un minut després Àlex Rodríguex va fer el 5 a 2. Van ser minuts de reacció del Voltregà. Es van acumular un sèrie d'accions favorables als visitants. Un penal que va xutar Juli Anguita i va aturar Puigbí i una falta directa, per la quinzena falta del Vendrell, en què Àlex Rodríguez tampoc va poder superar el porter del Vendrell. Al minut 44 el Voltregà va fer la desena falta, però Eloi Albesa no va superar Torelló en la falta directa consegüent. Els darrers minuts van ser d'atac constant per part dels dos equips. A deu segons per al final, el Vendrell va acumular la vintena falta. Puigbí va aturar en primera instància la falta directa executada per Albert Grau, però el mateix Grau va aprofitar el rebot per el 5 a 3 definitiu.