31 de març 2014

LLIGA EUROPEA 2013-14 (1/4 DE FINAL -ANADA-): VENDRELL 4 - VALDAGNO 6

Font: Premsa CE Vendrell

El Vendrell perd 4 a 6 en el partit d'anada de quarts de final de la Lliga Europea

Abans de començar el partit es va fer un emotiu minut de silenci en record dels quatre infants que van morir el passat dimarts a la nit al Vendrell, a causa d'un tràgic incendi, i que eren jugadors de futbol del CE Vendrell.

El partit va començar amb un gol matiner de Xixi Creus al primer minut de joc. Al minut 4 els àrbitres van xiular un penal a favor del Valdagno i Tataranni va empatar. Tot seguit el mateix jugador va avançar els italians en el marcador. Els primers minuts van ser molt intensos, amb oportunitats per als dos equips, que no van especular en cap moment. Al minut 12 Sergi Miras va fer el 2 a 2. Al minut 15, els àrbitres van assenyalar penal favorable al Vendrell, però Sergi Miras va xutar fora de la porteria. Tot seguit, Tataranni va fer el 2 a 3. Al minut 19, Nicoletti va ampliar l'avantatge al marcador per als italians.

Al descans, es va poder gaudir d'un partit d'exhibició de l'Escola d'Hoquei del Vendrell.

Només començar la segona part Xixi Creus va fer el 3 a 4. Així, el partit va continuar amb la intensitat de la primera meitat. Al minut 32 Sergi Miras va estavellar la pilota al pal en l'execució d'un penal i en el rebot tampoc van poder fer entrar la pilota a la porteria ni ell mateix ni Lluís Ferrer. Aquest últim jugador també va tenir una bona oportunitat davant de porter, però Riccardo va aturar el xut del vendrellenc. Al minut 34 el Vendrell va disposar d'un altre penal. Aquesta vegada l'encarregat de xutar va ser Lluís Ferrer i tampoc va poder superar el porter del Valdagno. Al minut següent, els italians li van fer un penal a sobre Lluís Ferrer i Sergi Miras va tornar a tirar la pilota al pal. Amb tot això, el Valdagno va jugar amb inferioritat per una targeta blava a Tataranni per protestar pel penal. Al minut 38 els àrbitres van xiular un penal dubtós en contra del Vendrell i Tataranni va fer el 3 a 5. Amb el pas dels minuts el Valdagno va anar allargant les jugades. Al minut 45 els àrbitres van xiular falta directa a favor del Valdagno. En primera instància Puigbí va aturar el xut de Nicolia, però en el rebot el jugador italià va estar encertat i va fer el 3 a 6. A 34 segons per al final Àngel Rodríguez va fer el definitiu 4 a 6, un resultat assumible per al partit de tornada a terres italianes que permet continuar somiant.

Fitxa del partit

Moritz CE Vendrell (4): Xevi Puigbí (porter), Xixi Creus, Sergi Miras, Lluís Ferrer, Eloi Albesa –cinc inicial- Àngel Rodríguez, Carlos Cortijo, Jordi Ferrer, Erik Gual i Xús Fernández (porter).

Valdagno (6): Ricardo Gnata (porter), Diego Nicoletti, Carlos Nicolia, Massimo Tataranni, Matias Platero -cinc inicial-, Giulo Cocco, Sergio Festa, Andrea Bicego i Davide Pertegato (porter) .

Gols: 1-0 (1') Xixi Creus; 1-1 (5') Tataranni, de penal; 1-2 (6') Tataranni; 2-2 (12') Sergi Miras; 2-3 (15') Tataranni; 2-4 (19') Diego Nicoletti; 3-4 (25') Xixi Creus; 3-5 (28') Tataranni, de penal, i 3-6 (45') Nicolia.

Àrbitres: Carpelho i Romao (Portugal).

Targetes blaves: blava a Tataranni (35').