14 d’abr. 2014

EXEMPLAR SANCIÓ A L'AGRESSOR D'UN ARBITRE DE LA LLIGA ANGLESA


Robert Carnell (Foto: web RHC Invicta)
La Federació anglesa de patinatge (NRHA) ha decidit sancionar de per vida en qualsevol vinculació a l'hoquei patins a Robert Carnell, el ja ex-jugador del RHC Invicta, que va agredir brutalment a l'àrbitre Bruno Sosa durant un partit de la Premier League, tal i com va informar A KOPS D'STICK fa uns dies (enllaç a la notícia).

El “jugador” -per anomenar-lo d'alguna manera-, que ja tenia antecedents per altres actes violents, ha presentat un recurs d'apel·lació al Comitè de competició, que es reunirà de forma extraordinària per estudiar-lo i donar la resolució definitiva. El RHC Invicta ja va expulsar en el seu moment a Carnell de la seva disciplina. Ara també quedarà pendent de conèixer quina serà la resolució legal dels fets, ja que les parts afectades van presentar en el seu dia una denúncia policial.

Bruno Sosa (Imatge d'arxiu)
Per la seva part, Bruno Sosa, l'àrbitre agredit, no ha volgut definir-se sobre la sanció, i l'únic que ha declarat és que desitja recuperar-se molt aviat per tornar a dedicar-se plenament a l'esport que tant s'estima, l'hoquei patins, mitjançant l'arbitratge i les seves tasques directives en el Manchester RHC.