1 de maig 2014

SOBREDOSIS DE VETERANS


En qüestió de pocs dies es duren a terme dos dels esdeveniments més importants del panorama hoqueístic de veteransl les 24 HORES DE MALGRAT, durant aquests propers dies 2 i 3 de maig, i el OLD STARS de Blanes, el cap de setmana del 10 i 11 de maig.

El Barça va acaparar amb tots els guardons de les 24h de Malgrat 2013
Les 24 HORES DE VETERANS “VILA DE MALGRAT”, organitzades pel CP Malgrat i l'empresa OK Titans, celebraran enguany la seva tercera edició. Aquest any, el torneig ha vist reduït el nombre d'equips participants de deu a vuit, encara que mantindrà el mateix format competitiu, amb una lligueta de dos grups i una fase final amb l'encreuament dels equips segons la seva classificació, amb la novetat que, per mantenir el mateix nombre de partits, s'incorporaran unes eliminatòries de quarts de final. El torneig es celebrarà al Pavelló Poliesportiu Municipal de Malgrat de Mar -que encara no s'ha tancat per realitzar les obres previstes- i donarà inici el divendres 2 a les set de la tarda, jugant-se els partits de forma ininterrompuda cada hora fins a la final del dissabte 3 a les set de la tarda. En acabar, tots els participants i acompanyants faran un sopar de germanor en un restaurant de la zona. El FC Barcelona va ser el campió de les dues edicions anteriors, disputant sempre la final contra els amfitrions, el CP Malgrat. Aquests dos equips són els clars favorits per endur-se el títol d'enguany.

Taula d'horaris de les 24H DE MALGRAT 2014
Una setmana més tard, els dies 10 i 11, la Ciutat Esportiva de la veïna localitat de Blanes acollirà el torneig OLD STARS, que organitza de forma bianual el FC Cuatro Vientos, i que amb aquesta ja seran set les edicions disputades. A data d'avui encara hi ha pendent de confirmació la presència d'alguns equips, per tant, falta encara per decidir el sistema competitiu i els horaris dels partits. El vigent campió també és el FC Barcelona, que va assolir el títol del 2012 en una disputada i memorable final contra l'equip organitzador, el FC Cuatro Vientos, en un partit que va ser seguit per un més que respectable nombre d'espectadors a la grada (podeu trobar un ampli reportatge del OLD STARS 2012 en aquest enllaç). Cal destacar que el Cuatro Vientos, tot i el seu potencial, mai ha aconseguit guanyar aquest torneig que organitza, el que mostra el grau de qualitat dels equips que normalment el disputen.

Tant les 24H DE MALGRAT com l'OLD STARS són d'entrada lliure i gratuïta. 

Foto de família dels participants a la final del darrer OLD STARS