19 de set. 2014

XXIX TORNEIG DONA MARINERA


L'IGUALADA S'ENDÚ EL “DONA MARINERA”

Durant els passats 12, 13 i 14 de setembre va celebrar-se a Lloret de Mar (La Selva) la XXIX edició del Torneig “Dona Marinera”, tot un clàssic entre els tornejos de pre-temporada. Al igual que el passat any, la competició es va estendre al llarg de tres dies, incloent partits de categoria base i femení, a part del torneig sènior entre el primer equip del organitzador, el CH Lloret, i tres equips d'OK Lliga, el CP Tordera, el CH Mataró, i l'Igualada HC, que finalment es va endur el títol. Un total de nou clubs van participar al torneig amb equips de diferents categories. Com es tradició, l'esdeveniment va servir també per fer la presentació oficial dels equips del CH Lloret per la nova temporada.

Es presenta un CH Lloret molt renovat

Diumenge, abans dels partits sèniors va tenir lloc l'acte de presentació dels equips del CH Lloret per la temporada 2014-15 amb forces i il·lusionants novetats a diferents nivells. Més de 120 membres, entre tècnics i jugadors, conformaran els 17 equips del club que competiran en categories que van d'escoleta fins a 1ª Divisió estatal. En els equips de base es podien veure moltes cares noves, amb jugadors provinents d'altres clubs de les rodalies, amb especial esment a la part femenina, ja que la l'arribada de noves i joves jugadores ha permès al club crear un segon equip femení, que jugarà a 2ª Catalana.

Foto de grup del CH Lloret 2014-15 al complet
El primer equip, que la temporada passada va perdre la categoria a l'OK Lliga i jugarà enguany a la 1ª Divisió estatal, es qui presenta una renovació més profunda. L'equip, que aquesta temporada s'anomenarà CH Lloret Vila Esportiva, ha patit quatre importants baixes referent a l'any passat -Jordi Rodríguez (SHUM), Raül Pelicano i Marc Gómez (Girona HC), i Xavi Gonzàlez (retirat)- que han estat suplides per David Plaza (Blanes HCF) i quatre jugadors procedents del filial, Xavi Crespo, Xavi Sulé i Marc i Àlex Grau, en una clara aposta del club pel planter. Jordi Carbó, Víctor Crespo i els porters Ferran Serra i Oriol Perarnau, completaran la plantilla, que continuarà dirigida per Manel Barceló.

El CH Lloret Vila Esportiva 2014-15 que competirà a la 1ª Divisió estatal
Podeu trobar una galeria d'imatges de la presentació en aquest ENLLAÇ

DONA MARINERA 2014. TORNEIG SÈNIOR.

Semifinal. IGUALADA HC 5 - CP TORDERA 4

L'Igualada va fer-se un lloc a la final al imposar-se al CP Tordera en una interminable tanda de penals, desprès de que el partit acabés amb empat a 2 gols. El Tordera va reservar a alguns dels seus jugadors importants i va tirar de nois joves de l'equip júnior. Malgrat això, els torderencs van practicar un joc molt intens i ordenat que va donar dificultats a un teòricament superior Igualada. Els igualadins van aconseguir avançar-se ben entrada ja la primera part, però el Tordera va marcar poc abans d'acabar el primer temps i es va arribar al descans amb empat a 1 al marcador. La segona part va seguir el mateix guió que la primera, amb un joc molt igualat, i els dos equips desaprofitant infinitat de penals i faltes directes. L'Igualada va tornar a avançar-se als 8 minuts de la represa, però el Tordera va reaccionar i va tornar a empatar cinc minuts desprès, establint el 2-2 amb el que s'acabaria el temps reglamentari. El finalista es va decidir amb una tanda de penals, on desprès de 8 llançaments per equip, l'Igualada va marcar 3, per 2 el Tordera.

Podeu trobar una galeria d'imatges del partit en aquest ENLLAÇ





Semifinal: CH LLORET 3 – CH MATARÓ 5


El Lloret va acusar la seva falta de rodatge -aquest era el seu primer partit de pre-temporada- i va acabar sucumbint clarament contra el Mataró, que jugarà la final del torneig contra l'Igualada. Els lloretencs van començar molt forts, amb moltes ganes d'agradar al seu públic, i tot i que el Mataró es va avançar als 9 minuts, van saber sobreposar-se per capgirar el marcador i marxar amb un 2-1 d'avantatge al descans. A la represa els mataronins van refer-se i van tornar a donar la volta al marcador. Els locals van anar desinflant-se per l'esforç i el Mataró va portar el partit cap el seu terreny, acabant de sentenciar en els darrers minuts. Al pavelló Municipal de Lloret hi havia certa expectació per veure en acció al nou projecte del CH Lloret, un equip molt renovat i amb una clara aposta pels joves del planter. Tot i que el resultat no va acompanyar, l'equip va deixar unes bones sensacions.

Podeu trobar una galeria d'imatges del partit en aquest ENLLAÇ





3r i 4rt lloc: CH LLORET 9 – CP TORDERA 1


La final de consolació va resultar un partit sense gaire història. El Tordera es va presentar amb un equip ple de jugadors júniors i juvenils, donant descans a quasi tots els membres del primer equip, que en pocs dies començava la competició oficial. Els lloretencs no van tenir que esforçar-se gaire per fer-se amb les regnes del joc i començar amb el recital golejador, arribant amb un clar 3-0 al descans. La segona part va anar a menys en el que a qüestió de joc es refereix. El Lloret va continuar afinant la punteria i engreixant el seu caseller del marcador davant d'un rival molt desdibuixat.

Podeu trobar una galeria d'imatges del partit en aquest ENLLAÇ





Final: IGUALADA HC 3 – CH MATARÓ 1


Els pronòstics es van complir i l'Igualada va superar el Mataró enduent-se el trofeu de bronze de la “Dona Marinera” cap a casa seva. El partit va començar molt entretingut i disputat, amb ocasions als dos costats ben resoltes pels dos porters, fent que la primera part acabés amb un ajustat 1-0 en favor dels igualadins. Al poc de començar la represa, el Mataró va equilibrar el marcador, però va ser un miratge, els igualadins van anar guanyant metres i van fer-se seu el joc fina acabar per sentenciar amb dos gols que posaven el 3-1 final.

Podeu trobar una galeria d'imatges del partit en aquest ENLLAÇ





Els resultats de la resta de partits van ser els següents: