28 de nov. 2014

1ª DIVISIÓ ESTATAL 2014-15 (JORN. 6): LLORET 2 - ALCOBENDAS 1


VICTÒRIA I LIDERATGE

El Lloret va alçar-se fins al lideratge en solitari de la classificació gràcies a derrotar a l'Alcobendas en un partit on els lloretencs van dominar, però van acabar pagant amb patiment la seva manca d'encert en les nombroses ocasions clares de les que va disposar.

Víctor Crespo en una acció d'atac del Lloret
FITXA DEL PARTIT

COMPETICIÓ: Lliga 1ª Divisió estatal 2014-15, jornada 6.

LLOC/DIA/HORA: Pavelló Municipal d'Esports, Lloret de Mar (La Selva). Dissabte, 22 de novembre de 2014, 17:30h.

CH LLORET VILA ESPORTIVA (1+1): Ferran Serra (p), Jordi Carbó, David Plaza (1), Marc Grau, Víctor Crespo (1) -equip inicial-, Xavi Crespo, Àlex Grau i Xavi Sulé.
Entrenador: Manel Barceló.

CP ALCOBENDAS (0+1): Carlos Rodríguez (p), Marcos Villanueva, Mario Martínez, Ernesto Carmona, Marcos López -equip inicial- Javier Ibáñez (1), Guillermo Cuenca i Ignacio Porras.
Entrenador: Sergio Layunta.

GOLS

PRIMER TEMPS: 1-0 (23') V. Crespo.
SEGON TEMPS: 2-0 (34') Plaza / 2-1 (36') Ibáñez, de falta directa.

ÀRBITRES: Joaquín López i María Teresa Martínez

TARGETES: --

FALTES: CH Lloret: 14 / CP Alcobendas: 11

PÚBLIC: Uns 100 espectadors

INCIDÈNCIES:

-El CP Alcobendas patia les baixes de Marcos Pérez per sanció federativa, i de Javier Jurado per lesió.
-Els dos equips van jugar amb el seu segon uniforme, de color blau el CH Lloret i verd el CP Alcobendas.
-Degut a un problema tècnic amb la megafonia no es va poder fer la presentació dels equips.
-El partit va començar a les 17:32 h.

CRÒNICA:

Àlex Grau, un dels joves valors del Lloret
Partit de contrastos el que es tenia que jugar en el Municipal lloretenc entre el Lloret i l'Alcobendas, precisament, l'equip menys golejat contra el menys golejador de la categoria. Els madrilenys, que havien començat molt bé la temporada guanyant els dos primers partits, tenien que afrontar un desplaçament complicat endinsats en una dinàmica molt negativa de resultats, que els havia portat a perdre els tres darrers partits, cosa que els estava arrossegant fins a la part baixa de la classificació, ancorats amb només 6 punts. En canvi, el Lloret arribava en un moment dolç de resultats i joc. Els lloretencs, que havien assimilat que aquesta seria una temporada de transició, s'ha trobat que les coses els hi estan anant de cara, i amb quatre victòries -no sense patiments- i només una derrota, ocupen la tercera posició amb possibilitats d'alçar-se fins al liderat.

El Lloret perdona en excés

David Plaza controlant una bola
El partit va començar a agafar forma als dos minuts i escaig, quan Víctor Crespo va fallar un penal favorable al Lloret. A partir de les hores, el joc va començar a definir-se. Els de Manolo Barceló havien plantat una sòlida defensa que no donava cap mena de facilitat a un Alcobendas que apurava al màxim les seves possessions en busca d'un forat per on inquietar la porteria de Ferran Serra. Els lloretencs, en canvi, van saber trobar fórmules per traspassar l'insegur sistema defensiu dels madrilenys, i sobretot a la contra, van crear algunes bones ocasions per avançar-se, com un nou penal, als 14 minuts, que Xavi Sulé va fallar. Els locals no eren els clars dominadors, però sí qui amb més perill arribava a la porteria rival, on Carlos Rodríguez estava tenint una molt encertada actuació.

En aquesta ocasió Xavi Sulé no va estar encertat a bola aturada
La insistència del Lloret va acabant per tenir el seu premi, amb un gol de Víctor Crespo quan només quedaven dos minuts per acabar la primera part. Els lloretencs van continuar pressionant i encara van tenir ocasions per poder eixamplar l'avantatge abans del descans, però estava clar que no tenien ben alineat el punt de mira. En la darrera ocasió del primer temps, Ferran Serra va tenir que intervenir per evitar que els madrilenys empatessin, i amb l'ajustat 1-0 es va arribar a la mitja part.

Bona ocasió de Xavi Crespo a finals de la primera part
Es continua desaprofitant ocasions

La segona part va ser una continuació de la primera, amb un Lloret ben assentat, incisiu, però molt negat en la definició, cosa vital, ja que l'1-0 era una renda massa curta per anar tranquils i qualsevol errada podria fer trontollar la feina feta fins llavors. El primer ensurt de l'Alcobendas va arribar als cinc minuts de represa, amb un penal xutat per Ernesto Carmona, que va refusar Ferran Serra.

Ernesto Carmona va fallar un penal que podia haver significat l'empat a 1
El buscat 2-0 va arribar per fi als 9 minuts de la segona part, en una jugada creada per Víctor Crespo, que desprès d'internar-se entre files enemigues va fer una passada mil·limètrica al segon pal per a que David Plaza marqués. Aquest gol, però, no va permetre respirar tranquils als locals més enllà de dos minuts, ja que al arribar a la seva desena falta van ser castigats amb una falta directa, que Javier Ibáñez va convertir en el 2-1.

L'Alcobendas va tornar a entrar en el partit gràcies a aquest gol de falta directa
Victòria treballada i patida

Els 14 minuts restants van ser angoixants pel Lloret, que continuava ofuscat a l'hora de batre a Rodríguez, i va tenir que viure amb el patiment de pensar que amb una acció desgraciada el seu domini s'aniria a norris. Jordi Carbó va fallar una falta directa a vuit minuts del final, el que va incrementar el nerviosisme entre la parròquia local. Per fortuna, la defensa i Ferran Serra no van fallar, i el 2-1 va acabar per ser suficient per sumar tres nous punts.

Marc Grau també va buscar un gol que no va arribar
El Lloret, líder en solitari

Aquests tres punts del Lloret van acabar tenint un valor doble, ja que combinats amb la resta de resultats de la jornada -derrota del Sant Cugat i empat del Caldes- alcen als lloretencs fins al liderat en solitari de la classificacióamb 15 punts, dos punts per davant del grup perseguidor. La propera jornada, el Lloret ho té tot de cara per mantenir la seva posició de privilegi, ja que tindrà que enfrontar-se al Burguillos, el penúltim classificat amb només tres punts.

El Lloret està fent un il·lusionant inici de temporada
L'Alcobendas continua en caiguda lliure, i ara ocupa la 11ª posició, amb els mateixos punts que el 12è, el Vilanova. Només tres punts per sobre, i també amb moltes necessitats, el troba el rival dels madrilenys per la propera jornada, el Blanes HCF.

EL PROTAGONISTA:

Víctor Crespo. Al lloretenc se'l va veure molt actiu durant tot el partit, convertint-se en un malson per la defensa madrilenya, a qui portava de corcoll darrera seu una i una altra vegada, creant i buscant forats per ell i els seus companys. Es va refer del penal fallat als primers minuts amb l'1-0 que va obrir la llauna en un moment transcendental, permetent marxar al Lloret amb avantatge al descans. El segon gol lloretenc, clau per assolir la victòria final, va néixer d'una gran acció individual seva.

SABIES QUE…?

...el Lloret va accedir a la petició de l'Alcobendas d'avançar l'hora del partit per poder tornar a Madrid el mateix dia.
...donat que l'horari del partit no feia preveure una bona afluència de públic, el CH Lloret va posar l'entrada lliure i no es va fer la tradicional rifa del pernil.
...cap dels dos equip va lluir el llaç morat contra la violència de gènere, tal i com i es va promoure per aquesta jornada.
...a la grada hi havia l'exjugador júnior del Lloret Ivan Ramírez, actualment al Manchester RHC, que va veure el partit acompanyat del jugador del SHUM Sergi Parra.

A KOPS DE FLASH

Tot just abans de començar el partit es van donar compte de que faltava una banqueta darrera la taula de cronometratge.

Continuem posant mostres de la moda de combinar diferents colors als patins.

Aquí un exemple de com fer caure al teu company.

La estranya numerologia que porta David Plaza a les seves botes i canyelleres té una explicació.

No podia faltar l'aparició estel·lar de l'àrbitre al mig de la foto.

Plazagnan contra la guàrdia del Cardenal Richellieu.

La humitat ambiental va fer que la mopa fos l'altra gran protagonista del partit.

A falta de llaç morat, tovallola morada.