11 de nov. 2014

OK LLIGA 2014-15 (JORN 8). VENDRELL 1 - CALAFELL 1

Font: Premsa CE Vendrell

El derbi acaba amb empat

Alineacions

MORITZ CE VENDRELL (1) Guillem Fox, Jordi Ferrer, Lluís Ferrer, Sergi Miras, Jordi Creus - cinc inicial – Eloi Mitjans, David Martínez, Aleix Cid, Èdgar Juncosa i Xús Fernández.

CP CALAFELL (1): David Arellano, Jordi Gabarra, Oriol Palau, Marc Vergés, Gerard Vergés- cinc inicial – Sergi Romeu, Ferran Rosa, Pol Pàmies i Xavi Andreu Montoya.

Gols1-0 (29') Jordi Creus, i 1-1 (34') Oriol Palau.

Àrbitres: Fernández i Prades.

El passat dissabte 8 de novembre, el pavelló del Club d'Esports Vendrell va acollir una temporada més un gran derbi comarcal d'OK Lliga amb dues aficions que viuen l'hoquei amb intensitat i amb un empat que es repeteix per tercera vegada consecutiva.
Després d'una primera part amb un domini clar del Vendrell que va acabar amb el marcador 0 a 0, la segona part va ser més igualada. Al minut 29 Xixi Creus va fer l'1 a 0, però cinc minuts després Oriol Palau va aconseguir l'empat per al Calafell. Guillem Fox va ser decisiu amb l'aturada d'una falta directa per la desena falta del Vendrell. I es va mantenir l'emoció fins al final, però el marcador ja no es va moure més i va quedar amb l'1 a 1 definitiu. 

Demà, dimarts 11 de novembre, el Moritz CE Vendrell es desplaçarà a la pista del Vic per jugar el partit pendent de la quarta jornada de l'OK Lliga. En aquest partit, l'equip tampoc podrà comptar amb el jugador Àngel Rodríguez.


Sobre la baixa d'Àngel Rodríguez

La baixa d'Àngel Rodríguez es deu a una sanció del Comité Antidopatge a causa d'un suplement alimentari deficient. Des del Club s'està treballant per evidenciar la innocència total del jugador i es demana respecte fins a normalitzar la situació.


Agraïment al suport de l'afició

D'altra banda, la Secció d'Hoquei del Club d'Esports Vendrell vol agrair el suport i els ànims que va rebre l'equip de tota l'afició que va omplir el pavelló i va viure en directe l'emoció del derbi comarcal. I esperem que aquest suport continuï en els propers partits del Moritz Vendrell a casa. Ara, més que mai, s'ha de fer pinya per tirar endavant i seguir treballant per continuar mantenint el nom del Vendrell en les màximes competicions estatals i europees de l'hoquei sobre patins.